Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Εθνικός Φιλιππιάδας

«Έδεσε» τα μετόπισθεν με Βέργο ο Εθνικός Φιλιππιάδας

«Έδεσε» τα μετόπισθεν με Βέργο ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Σε ακόμη μία πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου (04/10/87) αμυντικού μέσου Γιάννη Βέργου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε εξαιρετική παρουσία με την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Football League. 

Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό «εργαλείο» για τον προπονητή των «κυανόλευκων» Γιώργο Γιάννο, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Φιλιππιάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Ο Βέργος τη σεζόν 2006-2007 φορούσε τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 13 αγώνες της Γ΄ Εθνική κατηγορίας. Ο δεξιοπόδαρος χαφ τη σεζόν 2008-2009 είχε ένα «γεμάτο» πρώτο εξάμηνο στην ΠΑΕ Θράκη (Γ΄ Εθνική), με αποτέλεσμα στα μέσα της σεζόν να βρεθεί στη Βέροια και την Β΄ Εθνική. Στην ομάδα της Βέροιας έμεινε για δύο χρόνια (Β΄ και Γ΄ Εθνική), για να πάει για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2010-2011 στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ακολούθησαν δύο χρονιές με πολλές συμμετοχές στον Βατανιακό Κατερίνης και πέρυσι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Στη φωτο ο Γιάννης Βέργος με το νέο του συμπαίκτη στον Εθνικό Φιλιππιάδας Φώντα Γήττα σε παιχνίδι  της Football League Απόλλων Καλαμαριάς-Αναγέννηση Καρδίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!