Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ισοπαλία ο εθνικός Φιλιππιάδας με τον Πανλευκάδιο

Πανλευκάδιος-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0 (photos)

Σε καλό δρόμο εν΄ όψη πρωταθλήματος έδειξε ότι βρίσκεται ο Πανλευκάδιος, καθώς σε φιλικό αγώνα απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας, που παίζει στην Γ΄ Εθνική και έχει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα, ήρθε ισόπαλος χωρίς σκορ.

Η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη, που είχε μεν πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και έχει κάνει πολλές μεταγραφές και έχει υψηλούς στόχους, αλλά παρ’ όλα αυτά στάθηκε πολύ καλά κι έπαιξε στα ίσια τον Εθνικό Φιλιππιάδας, και έδειξε ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας που ξεκινά το άλλο Σάββατο (13/9), για το θεσμό του κυπέλλου.

Αντίθετα, έντονο προβληματισμό προκάλεσε ο Εθνικός Φιλιππιάδας σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε σήμερα στη Λευκάδα απέναντι στον Πανλευκάδιο, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ, με την κούραση να είναι εμφανής από την προετοιμασία για τους παίκτες των δυο ομάδων. Απέναντι στη Λευκαδίτικη ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, οι «κυανόλευκοι» έμειναν στο 0-0, δείχνοντας πως χρειάζονται πολλή δουλειά σε όλους τους τομείς αν θέλουν να κάνουν μια αξιοπρεπή πορεία στη Γ' Εθνική, διότι για Football League, ούτε κουβέντα από αυτόν τον Εθνικό.

Οι παίκτες του Γιώργου Γιάννου έδειξαν φιλότιμο, προσπάθησαν, πάλεψαν, δημιούργησαν και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως σε ένα ακόμη παιχνίδι φάνηκαν αδυναμίες, μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων που είναι την άλλη Κυριακή (14/9) στην Άρτα με την Αναγέννηση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της νέας Γ΄ Εθνικής.  


Διαιτητής ο κ. Ρίππης με βοηθούς τον κ. Παπαδόπουλο και τον κ. Μπάκο.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γιώργος Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Μπαλί, Τσελάϊ, Καταγής Λ., Κωστακιώτης, Φωτεινός, Κοκόλης Μ.Π., Φλούδας, Φέτσης Λ., Ορφανός, Γεωργάκης.

Έπαιξαν και οι: Καλογερής Τ., Σταματέλος, Πετούσης, Βλάχος, Περδικάρης, Στεριώτης, Μπάλτσας, Σπανός.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Σιαράβας, Πάνου, Γατσέλος, Μαλάκος, Κατσαδούρος, Δάρδας, Θεοδώρου, Κολλιάκης, Σταμούλης, Μπενίσκος, Λάππας.

Έπαιξαν και οι: Διαμαντόπουλος, Ζάχος, Κολιός Π., Νικολάου Σ., Γιαννούλης, Μασέτα.

πηγή και φωτογραφίες Πανονίκος Κατωπόδης- lefkadasportnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!