Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ


Φιλική πεντάρα του Εθνικού Φιλιππιάδας επί του Σκουφά Κομποτίου
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στη Φιλιππιάδα ο Εθνικός επικράτησε με σκορ 5-1 του Σκουφά Κομποτίου. Στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού Μίμης Μπενίσκος ο οποίος πέτυχε δυο γκολ. Ο Σκουφάς προηγήθηκε στο σκορ στο 14΄ λεπτό με σουτ του Λάμπρου Τσιγαρίδα. Στο 26΄ ο Μπενίσκος με κεφαλιά το 1-1 και ο ίδιος παίκτης με πλασέ στο 38΄ έκανε το 2-1 για τον Εθνικό. Στο 41΄ λεπτό ο Σταμούλης με ατομική προσπάθεια και πλασέ πέτυχε το 3-1, και στο 82΄ ο υπό δοκιμή Παναγιώτης Τσιφλίδης με σουτ το 4-1. Το τελικό 5-1 έγινε με αυτογκόλ του Γκαναβία στο 87΄ λεπτό.
Διαιτητής ο κ. Ζιώγας με βοηθούς τον κ. Ντούκα και τον κ. Κέφη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Νικολάου Γ., Πάνου, Διαμαντόπουλος, Γατσέλος, Δάρδας, Γήττας, Κατσαδούρος, Κολιάκκης, Λάππας, Σταμούλης, Μπενίσκος.
Έπαιξαν και οι: Κολιός Π., Λέντζος, Νικολάου Σ., Γιαννούλης, Θεοδώρου, Μασέτα, Τσακανίκας, Κολιός Γ., Μαλάκος, Σιαράβας, και ο υπό δοκιμή Παναγιώτης Τσιφλίδης.
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Κώστας Παππάς):  Παπαχρήστος, Τσιγαρίδας Λ., Τσιγαρίδας Δ., Σταμούλης, Τσόλκας, Θεμελής, Νταλάκας, Τσίρος, Αντωνίου, Μήτσιος, Νάσιος.
Έπαιξαν και οι: Βαλίλης, Τσούμαλης, Στασινός, Σακκάς, Μαληγιάννης, Νούσιας, Βασιλείου, Γκαναβίας.

reporter Kolios Kostas 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!