Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ? ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ...........

Στον Δήμο Ζηρού ορισμένοι συνεχίζουν  στο κοπάδι  γιατί ακόμα δεν κατάλαβαν ότι κάτι άλλαξε  και ξεκίνησαν τον ανένδοτο εναντίον της καινούργιας δημοτικής αρχής.
Δεν τους είπε κανένας ότι πρέπει να φύγουν γιατί υπάρχει σε εξέλιξη ο <<καταρροϊκός πυρετός>>
Σύντομα θα ανοίξουμε τον φάκελο με την μελέτη και  τις πεζοδρομήσεις και πως αυτή εφαρμόζεται και από ποιους παρεμποδίζεται και πως επιλεκτικά διαμορφώθηκε μπροστά από οικίες  πρώην δημοτικών  συμβούλων  και πρώην υποψήφιους δημάρχους.
Να επισκεφτούν όλοι οι δημότες τον συγκεκριμένο δρόμο για να καταλάβουν τι ψήφιζαν τόσα χρόνια και τι συναλλαγές έκανε ο συγκεκριμένος κύριος με την πρώην δημοτική αρχή.
Όσον αναφορά για την κουβέντα για τα σφαγεία είναι ένα θέμα που έχει πολύ ψωμί από πολύ παλιά και θα σας έχουμε εκπλήξεις!Με τεκμηρίωση νομική.
Ας δούμε πρώτα αν μπορεί η ΔΗ.ΖΗ ΟΤΑ  ΑΕ να παραδώσει στους καινούργιους και αν έχει κάνει ποτέ ΔΣ και μετά θα δούμε τι θα γίνει.
Πάντως εγγύηση για χρηστή διαχείριση και να μην αμφιβάλει κανένας θα είναι ο καινούργιος πρόεδρος ΔΗ.ΖΗ ΟΤΑ Α.Ε. Αποστόλης Γιολδάσης

1 σχόλιο:

  1. δηλαδη θεωρεις σωστο να διοριζονται ατομα στην εταιρια που μεχρι κ πριν λιγο καιρο ηθελαν να τα κλεισουν;;;50 οικογενειες τρωνε εκει μεσα.Το θεμα να το πιασεις απο πολυ παλια,απο τις μερες σας τοτε που ξεχασατε να βγαλετε αδεια λειτουργιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!