Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Όλοι στο γήπεδο για τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Ανάρπαστα τα εισιτήρια για τον αγώνα Εθνικός-Αναγέννηση Άρτας στη Φιλιππιάδα 


Ανάρπαστα τα εισιτήρια για τον αγώνα Εθνικός-Αναγέννηση Άρτας στη Φιλιππιάδα
Μετά τη νίκη επί του Οπούντιο Μαρτίνου η ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας εμφανίζεται με βελτιωμένη ψυχολογία ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας στις 15:30 για το κύπελλο της Γ΄ Εθνικής. 
Τα εισιτήρια που έχει πάρει ο Εθνικός Φιλιππιάδας για τις ανάγκες των φιλάθλων του για το αυριανό γειτονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση γίνονται ανάρπαστα, και οι φίλαθλοι των «κυανόλευκων» αναμένεται να αποτελέσουν για ακόμη μία φορά τον 12ο παίκτη παρέχοντας έτσι την απαραίτητη ώθηση από την κερκίδα.
Η προετοιμασία της ομάδας του Εθνικού ολοκληρώθηκε χθες με μια τελευταία προπόνηση. Μετά το τέλος της, ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς της Κυριακής. Εκτός αποστολής και όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο είναι ο τραυματίας Χρήστος Σταμούλης, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ο Γιώργος Λάππας και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς Γιάννης Βέργος.
Μετά την προπόνηση ο κ. Γιώργος Γιάννος ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα κυπέλλου στην οποία μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σιαράβας, Πάνου, Γατσέλος, Θεοδώρου, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Κατσαδούρος, Λέντζος, Κολιάκης, Νικολάου Σ., Τσακανίκας, Μπενίσκος, Γήττας, Κολιός Γ., Πάνος, Κολιός Π., Νικολάου Γ., Γιαννούλης, Λάππας, και Βέργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!