Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Επερώτηση στον Περιφερειάρχη Ηπείρου από τη ''Λαϊκή Συσπείρωση'', για την έλλειψη φύλαξης στο Μουσείο της Νικόπολης και τον αρχαιολογικό χώρο τηςΚασσώπης Πρέβεζας.



Επερώτηση προς τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη και τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Ιωάννου για την έλλειψη προσωπικού φύλαξης στο μουσείο της αρχαίας Νικόπολης και στον αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης, κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.Η επερώτηση αναφέρει:"Κύριοι, σας πληροφορούμε ότι με έγγραφό της η προϊσταμένη της ΛΓ΄ Εφορείας Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας-Άρτας γνωστοποιεί στο κοινό, ότι το αρχαιολογικό μουσείο Νικόπολης και ο αρχαιολογικός χώρος της Κασσώπης από τις 2 Οκτώβρη και μετά θα είναι κλειστοί λόγω έλλειψης προσωπικού φύλαξης.Είναι η δεύτερη φορά μέσα στο χρόνο που οι δύο αυτοί μεγάλης αρχαιολογικής αξίας χώροι κλείνουν.
Έχετε μεγάλη ευθύνη κύριοι της συγκυβέρνησης πρώτα και κύρια ο ηπειρώτης υπουργός Πολιτισμού κ. Τασούλας αλλά και εσείς κ. περιφερειάρχη μαζί και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννου που παρακολουθείται και δεν κάνετε τίποτε.
Η πολιτική σας του μικρού και ευέλικτου κράτους αυτά τα αποτελέσματα έχει. Δεν αφήνεται όρθιους ούτε τους αρχαιολογικούς χώρους .Μετά τα σχολεία τους παιδικούς σταθμούς και τα νοσοκομεία ήρθε και η σειρά των αρχαιολογικών χώρων .
Πόσος λίγος καιρός έφτανε για να καταρρίψει όλους τους κομπασμούς και το ενδιαφέρον σας για τα αρχαία μνημεία και τον τουρισμό.
Ερωτάστε κύριοι της αντιλαϊκής συγκυβέρνησης.
Θα κάνετε κάτι έστω και την ύστατη στιγμή ώστε να προσληφθεί προσωπικό στα αρχαία μνημεία μας με σταθερές σχέσεις εργασίας;"Οι περιφερειακοί σύμβουλοιΤσουμάνη Όλγα (Όλυ)Κωτσαντής ΚώσταςΖιώβας Βασίλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!