Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ 
Νέα δεδομένα  από τον δήμαρχο Νίκο Καλαντζή και τους συνεργάτες του  στον  Δήμο Ζηρού, που χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες  και με χαμηλό προφίλ αρχίζει και εκπλήσσει ευχάριστα τους  δημότες του.
Δεν έχει σημασία αν και  ο πήχης ήταν πολύ χαμηλά από την προηγούμενη δημοτική αρχή,   προχωρά σε κινήσεις και πράξεις που έκαναν αίσθηση στην καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου Ζηρού.
Είχαν προετοιμαστεί  κατάλληλα  και με σχέδιο  άρχισαν να υλοποιούν και να συμμορφώνουν τον Δήμο.
Ήδη έχουν πλύνει τους κάδους καθάρισαν το παλαιό δημαρχείο μαζεύουν όλα τα άχρηστα παραμελημένα αυτοκίνητα με ανακοινώσεις  στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο , χωρίς διακρίσεις, και στο επίπεδο ενημέρωσης μέχρι τώρα μας έχουν αφήσει άφωνους!
Επιτέλους ορισμένοι έχασαν  το προνόμιο  να έχουν το μονοπώλιο της επικοινωνίας τόσα χρόνια  που ευτυχώς  φαίνεται ότι  έσπασε με την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τον νέο δήμαρχο Νίκο Καλαντζή!
Επικρατεί επιτέλους  ηρεμία  στους υπηρεσιακούς παράγοντες που ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με κάποιου επιπέδου άτομα, όχι όσο αφορά το μορφωτικό επίπεδο, γιατί αυτό πολλές φορές δεν είναι πανάκεια, αλλά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το  ανθρώπινο δυναμικό του δήμου. Αυτό που γίνεται σήμερα θεωρούμε ότι  ήταν δύσκολο να επιτευχθεί, αν δεν είχε θέληση και αποφασιστικότητα η καινούργια δημοτική αρχή,   για  να  διαχειριστεί  με διαφάνεια, νοικοκυριό και σύνεση τον ανύπαρκτο οργανωτικά μέχρι τώρα  Δήμο Ζηρού.
Συγχαρητήρια αξίζει ο δήμαρχος  και όλοι όσοι πήραν το ρίσκο να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο.
 Με συνείδηση και έχοντας εμπιστοσύνη στον δήμαρχο, όλοι οι  συνεργάτες του  άρχισαν να εργάζονται από ότι φαίνεται πολύ σκληρά για να εφαρμόσουν το πρόγραμμα που υποσχέθηκαν προεκλογικά σαν συνδυασμός.
Πάντως αξιοσημείωτο είναι ότι η κοινωνία και ο κόσμος τους έχει αγκαλιάσει και αν συνεχίσουν έτσι η επιτυχία τους είναι σίγουρη  στο έργο που ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!