Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 ο 1ος Μαθητικός Αγώνας Δρόμου στην Φιλιππιάδα!

Εμφάνιση Afisa agona dromou Filippiadas.jpg
Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 ο 1ος Μαθητικός Αγώνας Δρόμου 
Με πρωτοβουλία των Σχολικών Επιτροπών Α' βάθμιας και Β' βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ζηρού την Κυριακή 28 Μαΐου θα διοργανωθεί ο 1ος Μαθητικός Αγώνας Δρόμου στη Φιλιππιάδα.
Έχουν επιλεγεί δύο διαδρομές. Μία είναι ενός χιλιομέτρου για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και η δεύτερη δύο χιλιομέτρων για τα παιδιά των Γυμνασίων και Λυκείων. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.30 το πρωί και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία Φιλιππιάδας. Η εκκίνηση της διαδρομής των δύο χιλιομέτρων  θα δοθεί στο Νερόμυλο της Παλαιάς Φιλιππιάδας, ενώ το σημείο εκκίνησης της διαδρομής του ενός χιλιομέτρου θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί.
Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δοθούν μετάλλια και έπαινοι, ενώ θ' ακολουθήσει κλήρωση με δώρα από καταστήματα της πόλης.
Μεταξύ άλλων θα κληρωθούν δύο ποδήλατα, ένα για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων που θα συμμετάσχουν στον αγώνα και ένα για τα παιδιά των Γυμνασίων και Λυκείων.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης για τα δώρα που προσέφεραν και τα οποία είναι τα εξής:
Δύο ποδήλατα με ταχύτητες από τον κ. Μπάσιο Αθανάσιο.
Ένα ρολόι χειρός από τον κ. Τσατσάνη Ιωάννη.
Δωροεπιταγές από τα καταστήματα: Μαλαμή Βάσω (παιδικά ρούχα), Μπιτσιάνη Σοφία (Πατουσάκι), Φώνη και Νίκος Γιώγιας (αθλητικά είδη), Γεωργιάδη (Παιδικά ρούχα) Γιαννάκου Νώτα (Βιβλιοπωλείο).
Νερά εμφιαλωμένα για τον τερματισμό, από το Σούπερ Μάρκετ ΑΦΟΙ Ευαγγέλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!