Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πλουσιότερο το πρόγραμμα εκδηλώσεων του “3ου Πολιτιστικού καλοκαιριού Δήμου Ζηρού”

Πλουσιότερο θα είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων του '3ου Πολιτιστικού καλοκαιριού Δήμου Ζηρού' όπως διαπιστώθηκε μετά και τη συνάντηση με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της ευρύτερης περιοχής του Θεσπρωτικού, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου  2017 σε αίθουσα του ανακαινισμένου παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτικού. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των δράσεων του Δήμου και των συλλόγων, δεκάδες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα το φετινό καλοκαίρι σε κάθε Τοπική Κοινότητα, καθιστώντας τον Δήμο Ζηρού, ως έναν ελκυστικό προορισμό.

Εμφάνιση IMG_6983.JPG

Ο αντιδήμαρχος κ. Ρεμπής και ο κ. Γκάρτζιος, εντεταλμένος σύμβουλος αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των συλλόγων για την απόφαση του Δήμου να στηρίξει πολύπλευρα, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, όλες τις εκδηλώσεις καταρχήν με την προβολή τους μέσω Δελτίων Τύπου και ανακοινώσεων στο ειδικά διαμορφωμένο ημερολόγιο στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του Δήμου (www.dimoszirou.gr) αλλά και με υλικοτεχνική υποδομή (διάθεση ήχου, τραπεζοκαρεκλών, παταριού κλπ.). Ακολούθησε η ενημέρωση από την πλευρά των εκπροσώπων συλλόγων για τις εκδηλώσεις που προτίθενται να διοργανώσουν και συμφωνήθηκε να καταθέσουν και εγγράφως τις προτάσεις τους μέχρι τις 23 Μαΐου 2017, έτσι ώστε να διαμορφωθεί έγκαιρα το φετινό καλεντάρι. 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών κ. Κατραχούρας, η πρόεδρος του Ν.Π. του Δήμου κα Καραπάνου, οι  δημοτικοί σύμβουλοι Πάντος Δημήτριος και Γιάννος Γεώργιος, καθώς και πρόεδροι Τ.Κ. συλλόγων και φορέων.    

           Εμφάνιση IMG_6984.JPG
Εμφάνιση IMG_6985.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!