Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πολιτιστικό καλοκαίρι στον Δήμο Ζηρού

ekdi ziros

Σε πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους συλλόγων από την Φιλιππιάδα και τις Τ.Κ. της περιοχής για τον καταρτισμό του προγράμματος του '3ου πολιτιστικού καλοκαιριού Δήμου Ζηρού.
Ο Χρήστος Γκάρτζιος, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των συλλόγων για την απόφαση του Δήμου να στηρίξει στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και με υλικοτεχνική υποδοχή (διάθεση ήχου, καρεκλών, παταριού κλπ) τις εκδηλώσεις των συλλόγων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πήραν τον λόγο εκπρόσωποι όλων των συλλόγων που ήταν παρόντες και αναφέρθηκαν στις εκδηλώσεις που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν, κάνοντας και προτάσεις για περαιτέρω δραστηριότητες.
Ανάλογη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ανακαινισμένου παλαιού Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτικού με εκπροσώπους συλλόγων από το Θεσπρωτικό και τις Τ.Κ. της περιοχής.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη η πρόεδρος του Ν.Π. του Δήμου δημοτική σύμβουλος κα Καραπάνου, η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Α' βάθμιας εκπαίδευσης κα Γάλλιου, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β' βάθμιας εκπαίδευσης κ. Κάλλης, πρόεδροι και εκπρόσωποι Τοπικών Συμβουλίων και πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!