Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Αν ο Καραισκάκης συμπαθεί πιό πολύ την ΑΜΒΡΑΚΙΑ ;

S.0.S 


Δεν είναι και τοσο καλά τα πράγματα γιατί δεν έγινε και τόσο καλή πρόβλεψη !!!


Μαζί με την Αμβρακία Κωστακιών (21 β.) και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (23 β.) στο…χορό των καταραμένων μπήκαν και ο Εθνικός Φιλιππιάδας (25 β.) αλλά και οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (26 β.).

Τα επόμενα παιγνίδια !!!

Τρεις «στροφές» απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και μετά το μαθηματικό υποβιβασμό του Αστέρα Πετριτή (11 β.) πλέον μια θέση προσπαθούν να αποφύγουν οι τέσσερις ομάδες που εμπλέκονται στη «μάχη» της παραμονής.


Μαζί με την Αμβρακία Κωστακιών (21 β.) και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (23 β.) στο…χορό των καταραμένων μπήκαν και ο Εθνικός Φιλιππιάδας (25 β.) αλλά και οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (26 β.).


Φυσικά Αμβρακία και Αχιλλέας βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, βαθμολογικά, σε σχέση με τους έτερους «μονομάχους» όμως τα πάντα μπορεί να αλλάξουν στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές.


Τα παιχνίδια που κρίνουν την παραμονή


28η αγωνιστική, (07-05, 17.00)


Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Εθνικός Φιλιππιάδας


Θεσπρωτός – Αμβρακία Κωστακιών


Ολυμπιακός Βόλου – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας


Κομβικό παιχνίδι είναι αυτό των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, όπου με νίκη μια εκ των δυο ομάδων θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη σωτηρία, ενώ η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη και στους δυο ή να καταδικάσει κάποιον στη συνέχεια. Από εκεί και πέρα, πιο δύσκολο έργο έχει ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας παίζοντας εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ θεωρητικά πιο βατό είναι το παιχνίδι της Αμβρακίας Κωστακιών με τον Θεσπρωτό.


29η αγωνιστική, (14-05, 17.00)


Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕ Καραϊσκάκης


Αμβρακία Κωστακιών – Αστέρας Πετριτή


Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου


Και πάλι στην καλύτερη θέση, θεωρητικά, βρίσκεται η Αμβρακία Κωστακιών που υποδέχεται τον υποβιβασμένο Αστέρα Πετριτή ενώ ο Εθνικός Φιλιππιάδας παίζει εντός έδρας με την ΑΕ Καραϊσκάκης που πιθανότατα θα είναι αδιάφορη. Παιχνίδι «κλειδί» είναι και αυτό του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου που ενδεχομένως να είναι ακόμη εμπλεκόμενοι στη «μάχη» της σωτηρίας.


30η αγωνιστική, (21-05, 17.00)


Διαγόρας Σεβαστής – Εθνικός Φιλιππιάδας


Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας – Αμβρακία Κωστακιών


ΑΕ Καραϊσκάκης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας


Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Ρήγας Φεραίος


Τον αδιάφορο Ρήγα Φεραίο υποδέχονται οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου στο φινάλε της σεζόν ενώ η Αμβρακία Κωστακιών παίζει στην Ιστιαία. Πιο δύσκολο το «έργο» για Εθνικό Φιλιππιάδας και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας απέναντι σε Διαγόρα Σεβαστής και ΑΕ Καραϊσκάκης.


πηγή: katerinisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!