Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Λαμπερή και ποιοτική η μουσική βραδιά για τον Ηλία Ανδριόπουλο στην Φιλιππιάδα

Εμφάνιση IMG_7021.JPG

Μία λαμπερή βραδιά γεμάτη νότες και αγαπημένα τραγούδια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι φιλόμουσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο “θεατράκι” απέναντι από το Κέντρο Υγείας, στη Φιλιππιάδα, στην αφιερωματική εκδήλωση για τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο, ο οποίος παραβρέθηκε ως τιμώμενο πρόσωπο και καταχειροκροτήθηκε.Εμφάνιση IMG_7057.JPG
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Ζηρού σε συνεργασία με την Ενορία Αγίου Βησσαρίωνα και στέφθηκε από σημαντική επιτυχία.
Τα παιδιά της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας της Ενορίας Αγίου Βησσαρίωνα Φιλιππιάδας με μαέστρο την κα Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου 'μάγεψαν' με την ερμηνεία τραγουδιών του Ηλία Ανδριόπουλου και έκλεψαν την παράσταση με τα συνοδευτικά των τραγουδιών, χορευτικά δρώμενα. Το ίδιο και η Χορωδία των Ενηλίκων της ενορίας με μαέστρο την κα Χαρούλα Τάτση, η οποία άνοιξε το μουσικό πρόγραμμα εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα. Στο πιάνο συνόδευε ο Μαέστρος της Χορωδίας της ΕΡΤ Δημήτρης Μπουζάνης, ενώ στο μπουζούκι ο γνωστός μουσικός Ζάκκας.Εμφάνιση IMG_7029.JPG
Ο Παππα Λευτέρης αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται στην Ενορία κάνοντας ειδική αναφορά στην οργάνωση και λειτουργία της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις πιο θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμου Ζηρού και τον Δήμαρχο κ. Καλαντζή Νικόλαο για την στήριξη της εκδήλωσης.
Ο Δήμαρχος Ζηρού από την πλευρά του αφού καλωσόρισε με θερμά λόγια τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη κ. Ηλία Ανδριόπουλο, υπογράμμισε την ποιότητα της μουσικής του και της εκδήλωσης με την οποία άνοιξε η αυλαία του 3ου Πολιτιστικού καλοκαιριού Δήμου Ζηρού. “Στην εποχή του Life style και των βραχύβιας διάρκειας μουσικών ακουσμάτων που λανσάρουν το star system και η τηλεόραση, εκδηλώσεις όπως η αποψινή έρχονται να δηλώσουν τη διαχρονικότητα, την ποιότητα και την αυθεντικότητα της μουσικής” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαντζής. Ευχαρίστησε και συνεχάρη τα μέλη των δύο χορωδιών  της Ενορίας Αγίου Βησσαρίωνα και τις δύο μαέστρους, εξάροντας την προσφορά του Παππα Λευτέρη στα Πολιτιστικά, αλλά όχι μόνο, δρώμενα της πόλης. 
Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης όταν ο μουσικοσυνθέτης, αφού έπαιξε πιάνο και τραγούδησε άσματα που έχει γράψει και συνθέσει ο ίδιος, διεύθυνε μαεστρικά τις δύο χορωδίες, κλείνοντας το πρόγραμμα της βραδιάς.
Εμφανώς συγκινημένος από την σπουδαία παρουσίαση των τραγουδιών του από τις δύο χορωδίες, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη των δύο χορωδιών, τον Παππα Λευτέρη για την πρόσκληση και την συμβολή του στην οργάνωση της σπουδαίας και πετυχημένης αυτής εκδήλωσης, τον Δήμο Ζηρού και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Καλαντζή για την έμπρακτη και πολύπλευρη στήριξη και όλους όσοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν την όμορφη αυτή μουσική εκδήλωση, προσφέροντας το πιο θερμό χειροκρότημα. 
Εκτός του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χασίδης Χρήστος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη Τοπικών Κοινοτήτων, συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.             

 Εμφάνιση IMG_7030.JPG


  Εμφάνιση IMG_7051.JPG


 Εμφάνιση IMG_7052.JPG
Εμφάνιση IMG_7053.JPG
Εμφάνιση IMG_7054.JPG
Εμφάνιση IMG_7062.JPG
Εμφάνιση IMG_7069.JPG
Εμφάνιση IMG_7073.JPG
Εμφάνιση IMG_7043.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!