Μπάρκας στον Realfm 97,8: Δεν θα ψηφίσουμε νέα μέτρα


O Μπάρκας στον Realfm 97,8: Δεν θα ψηφίσουμε νέα μέτρα

«Η κυβέρνηση λέει ότι δεν θα ψηφίσουμε νέα μέτρα γιατί δεν προκύπτουν από τη συμφωνία» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Μπάρκας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.
«Αυτή η κυβέρνηση έχει δείξει σε όλους τους τόνους ότι υπερασπίζεται εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί από την κρίση και οι οποίες αν θέλετε δεν έκαναν την κρίση ευκαιρία όπως ορισμένοι που την έκαναν στο εσωτερικό μας… Σε καμία περίπτωση κατά την άποψη μου δεν μπορούμε να σταματήσουμε να υπερασπιζόμαστε αυτόν τον κόσμο» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης ο κ. Μπάρκας δήλωσε ότι «η στρατηγική της κυβέρνησης είναι γνωστή, το έχουμε πει σε όλους τους τόνους, εμείς αυτό που επιδιώκουμε είναι να κλείσει η αξιολόγηση. Και μάλιστα να κλείσει σε μία λογική που απορρέει από τη συμφωνία του καλοκαιριού. Αυτός είναι ο στόχος της κυβέρνησης» και πρόσθεσε ότι «οι Ευρωπαίοι πρέπει να καταλάβουν ότι και οι ίδιοι έχουν υπογράψει μία συμφωνία, η οποία λέει συγκεκριμένα πράγματα και πρέπει να τηρήσουν την υπογραφή τους».

Πηγή: enikos.gr