Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Στον Εισαγγελέα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πρέβεζας



Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης που έκανε η Ασφάλεια Πρέβεζας για τα 7 μέλη εγκληματικής οργάνωσης που συνελήφθησαν την Πέμπτη(11-5-17)για σωρεία αδικημάτων, οδηγήθηκαν με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης σήμερα Παρασκευή το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη.
Τα αδικήματα που τους βαρύνουν είναι: σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές, ληστεία, απόπειρα εκβίασης, εμπρησμός, πλαστογραφίες και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Οι συλληφθέντες που εκπροσωπούνται από διαφορετικούς δικηγόρους, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα προκειμένου να ετοιμάσουν την απολογία τους που θα γίνει ενώπιον του Ανακριτή Πρέβεζας.
Αναλυτικά στοιχεία για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης θα αποκαλυφθούν αύριο Σάββατο το πρωί στη δημοσιογραφική εκπομπή του Δημήτρη Λούπα στο Ράδιο Πρέβεζα 93 fm , 9 έως 11 πμ.
Στο μεταξύ, σήμερα στις 6 το απόγευμα, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας Ταξίαρχο  Δημήτριο Σιόρεντα, σχετικά με υπόθεση εξάρθρωσης της εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείτο σε ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές των Νομών Πρέβεζας, Άρτας και Ιωαννίνων.
Σημειώνουμε ότι η εξάρθρωση της συγκεκριμένης οργάνωσης έφερε ανακούφιση σε πολύ κόσμο των παραπάνω αναφερόμενων περιοχών.

prevezaposto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!