Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ιόνια… Με δόσεις μέχρι τον Αύγουστο!


Υπομονή μέχρι τον Αύγουστο... Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα σημάνει και την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού, η οποία –τμηματικά έστω- βρίσκεται στην καθημερινότητα όσων κινούνται στην Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία.
Για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα, υπολείπονται τρία τμήματα και αναμένεται να παραδοθούν σε τρεις διαφορετικές φάσεις.
Το πρώτο που ολοκληρώνεται και αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία, τις αμέσως επόμενες ημέρες, με πιθανότερη την 1η Ιουνίου, είναι το νότιο τμήμα, η σύνδεση δηλαδή της Κλόκοβας με την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, το οποίο έχει συνολικό μήκος δέκα χιλιομέτρων.
Προς το τέλος Ιουνίου εκτιμάται ότι θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα από την Αμφιλοχία μέχρι τον Άγιο Δημήτριο Άρτας... 25 χιλιόμετρα σύγχρονου αυτοκινητόδρομου που θα βάλουν οριστικά στο παρελθόν ένα από τα χειρότερα τμήματα της εθνικής οδού Άρτας Αντιρρίου...
Η Ιόνια θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο, με την παράδοση του τελευταίου τμήματος, αυτού από την Πέρδικα μέχρι την Εγνατία, στο ύψος της Κοσμηράς, όπου κατασκευάζεται και ο κόμβος σύνδεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!