Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η πρόταση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας για υποψήφιους βουλευτές


syriza preveza

Ολοκληρώθηκε με σύντομη διαδικασία η πρόταση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας που θα υποβληθεί προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29-12-14) το βράδυ.
Η πρόταση περιλαμβάνει 4 πρόσωπα προφανώς για να μην υπάρχει η δυνατότητα άλλης επιλογής από την Κ.Ε. η οποία θα συνεδριάσει και ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο στις 8 Ιανουαρίου.
Θεωρείται βέβαιο λοιπόν ότι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου , υποψήφιοι θα είναι: ο νυν βουλευτής Κώστας Μπάρκας, ο οδοντίατρος και δημοτικός σύμβουλος Πάργας Θανάσης Ράπτης, η ηθοποιός Έφη Τσαμποδήμου και ο γεωπόνος και περιφερειακός σύμβουλος Μπάμπης Πάνης.
Η κα Τσαμποδήμου που είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό της Πρέβεζας,σε προηγούμενες εκλογές είχε κατέβει υποψήφια στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας και η επιλογή της από τη Ν.Ε. όντως αποτελεί έκπληξη,  αλλά το σύνδρομο του 4% δύσκολα μπορούν να το αποχωριστούν οι «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ…
Κατά τα άλλα το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλήρη γεωγραφική εκπροσώπηση με τον νυν βουλευτή να διαθέτει το πλεονέκτημα της αναγνωρισιμότητας  του και της ενεργητικής δραστηριότητας του στη βουλή.
Prevezaposto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!