Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Με γκολ των Γατσέλου, Γήτα και Μπενίσκου, ο Εθνικός Φιλιππιάδας με επιβλητική εμφάνιση νίκησε 3-0 την Κοζάνη.


Οι παίκτες του Δημήτρη Μπαλάφα έδειξαν χαρακτήρα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, και δίκαια πήραν τη νίκη με σχετική ευκολία. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονταν σε φόρμα, και το αποτέλεσμα του αγώνα τους δικαιώνει.
Μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης οι παίκτες του Δημήτρη Μπαλάφα άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Βαγγέλη Γατσέλου.
Μετά το δεκάλεπτο του γκολ ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει για ένα διάστημα, η Κοζάνη κέρδιζε μερικές μάχες στην μεσαία γραμμή, αλλά όχι τίποτα ανησυχητικό για την Εθνικό.  
Στο 67΄ μετά από μπαλιά του Γήτα στην περιοχή ο Καραμπατζάκης τράβηξε τον Μπενίσκο και ο κ. Τάσης έδειξε το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Κοζάνης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γήτας ο οποίος έκανε το 2-0.
Στο 71΄ ο λάθος γύρισμα του Μπίμπιρη στον Σταματόπουλο το εκμεταλλεύτηκε ο Μπενίσκος ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητής: Τάσης (Ηπειρου)
Βοηθοί: Μωυσιάδης-Αντωνίου (Ηπείρου)
Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Γιαννούλης, Πάνος, Λέντζος, Κολιάκης, Τσακανίκας (70΄Δάρδας), Μπενίσκος, Γήτας (84΄Κολιός Π.), Θεοδώρου (50΄Κολιός Γ.).
Κοζάνη (Γιάννης Προβίδας): Σταματόπουλος, Ηλίας, Αλιατίδης (46΄Ματούλας), Μπιμπίρης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Χαματάϊ, Ταφαρλής, Δρόσος (56΄Παπαδόπουλος), Ζυγκερίδης (70΄Γκέκα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!