Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ιωάννου: Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πλέον επιχειρήματα, δεν πουλάει πια, δεν εμπνέει....



Πραγματοποιήθηκε χθες 01/12/2014 στις 6:00 το απόγευμα στο εργατικό κέντρο Πρέβεζας, μια συζήτηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζας με τον πρώην υπουργό Νάσο Αλευρά και το μέλος της κεντρικής επιτροπής Ιωαννίνων στην περιφέρεια Ηπείρου,  Δημήτρη Παπαγεωργίου, οι οποίοι  ήταν και οι κεντρικοί ομιλητές της συζήτησης για την συγκρότηση της Δημοκρατικής παράταξης.
Στην χθεσινή εκδήλωση το λόγο πήρε  ο κ. Βασίλης Ιωάννου ο όποιος αναφέρθηκε στο κόμμα αλλά και στον κόσμο που το πλαισιώνει.
Ο κ. Ιωάννου διαφώνησε με τον κ. Νάσο Αλευρά σε πολλά ζητήματα της συζήτησης, όπως την αυταρέσκεια που έχουν ως παράταξη αλλά και στο αλάθητο στο ότι θεωρούν ότι σώσανε την χώρα αλλά η χώρα δεν το έχει καταλάβει ακόμα . Ο κ. Ιωάννου τόνισε << Έπρεπε να προνοήσουμε την σωτηρία της χώρας αλλά και την σωτηρία της παράταξης ,όπως έκαναν και κάνουν άλλες παράταξεις.>>
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ούτε μόνο αναπτυξιακό αλλά και  ένα πολιτικό πρόβλημα, όπως είπε, αφού  μαζί με την χρεωκοπία της Ελλάδας χρεοκόπησε και το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας  ότι όποιος δεν το έχει συνειδητοποίησει αυτό δεν μπορεί να κάνει ανάλυση για το αύριο.

Δημοσιεύθηκε από: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!