Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Προτάσεις υποψηφιοτήτων για τον Ν Πρέβεζας

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η διαδικασία προτάσεων, από τις οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Πρέβεζας, αναφορικά με τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην περιοχή μας, σε περίπτωση που θα γίνουν βουλευτικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάργας-Φαναρίου, πρότεινε τους κ.κ. Ράπτη (επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στο Δήμο Πάργας) και Νικολάου και η Ο.Μ. Ζηρού πρότεινε τους κ.κ. Καμπουράκη, Κακοσίμο, αλλά και το συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής, κ. Χάιδα.

Η Ο.Μ. Πρέβεζας πρότεινε τους κ.κ. Αυδίκο, Βελέντζα (επιβεβαίωση του atpreveza), ενώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πρότειναν και τους κ.κ. Νόβα, Πάνη, Χάιδα. Αναφορικά με τη γυναικεία υποψηφιότητα, προτάθηκαν οι Μυρτώ Λέτσου, Βιργινία Τσακανιά, Πέγκυ Κανελλοπούλου, Έφη Γιώτη, Καλλιόπη Μιχελάκου, Χριστίνια Κριτσιμά και Ευτυχία Τσαμποδήμου.

Ο νυν βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, θα είναι ex officio στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, εφόσον προκηρυχθούν εκλογές, λόγω θέσης.

Τη Δευτέρα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, θα επεξεργαστεί τις προτάσεις και θα καταρτίσει τη λίστα (πιθανότατα θα απαρτίζεται από οκτώ πρόσωπα), που θα σταλεί στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γίνει και η τελική επιλογή των προσώπων.

 Κώστας Τσόγκας

atpreveza


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!