Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Τους εμπνέει ο Βενιζέλος!

Ποιος ξεπούλησε την προεδρία της ΦΟΣΔΑ στον Νάστα; Την πλειοψηφία είχε το ΠΑΣΟΚ και εκλέχτηκε με 5 ψήφους πρόεδρος ο Νάστας και με 5 ψήφους αντιπρόεδρος η Στέλλα Βαρτελάτου

nastas 2

Νάστας – Βαρτελάτου: 

Έπαιξαν και κέρδισαν.

 

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη(30-12-14) το βράδυ στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων των Δήμων Πρέβεζας, Πάργας και Παραμυθιάς, που έχει έδρα την Παραμυθιά.

Στον Φορέα αυτό είχε δύο  Νεοδημοκράτες αντιπροσώπους ο Δήμος Πάργας, έναν ο Δήμος Ηγουμενίτσας καθόσον ένα τμήμα δημοτικών του διαμερισμάτων συμμετέχει στον Φορέα, και ένας Νεοδημοκράτης από την μειοψηφία του  Δήμου Πρέβεζας  και αυτός ήταν ο Τάκης Παππάς.

Την πλειοψηφία είχαν οι τρεις ΠΑΣΟΚοι εκπρόσωποι του Δήμου Πρέβεζας που ήταν η Στέλλα Βαρτελάτου, ο Δημήτρης Κατσιπανέλλης και ο Βαγγέλης Ροπόκης, που μαζί με τους δύο αντιπροσώπους του Δήμου Παραμυθιάς, μεταξύ των οποίων ήταν και η ίδια η Δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη , που συνολικά είχαν άνετη πλειοψηφία για να εκλέξουν πρόεδρο.
Ο Νεοδημοκράτης Δήμαρχος Πάργας έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία, παρά το γεγονός ότι δεν διέθετε πλειοψηφία, όπως έθεσε υποψηφιότητα και η Δήμαρχος Παραμυθιάς Σταυρούλα Μπραΐμη, η οποία θεωρούσε ότι ο πολιτικός της χώρος έχει την πλειοψηφία.

Και ω του θαύματος!
Πρόεδρος εκλέχτηκε τελικά ο Αντώνης Νάστας με 5 ψήφους έναντι 4 της κας Μπραΐμη.

braimi katsipanellis

Μπραΐμη – Κατσιπανέλλης: 

Έπαιξαν και έχασαν.

Στη συνέχεια έγιναν εκλογές για αντιπρόεδρο. Υποψηφιότητα έθεσαν η Στέλλα Βαρτελάτου με αντίπαλο τον Δημήτρη Κατσιπανέλλη, με τον οποίο ανήκουν στον ίδιο συνδυασμό της δημοτικής πλειοψηφίας του Δημάρχου Χρήστου Μπαΐλη.
Αντιπρόεδρος με 5 ψήφους εκλέχτηκε η Στέλλα Βαρτελάτου, ενώ ο Κατσιπανέλλης πήρε 3 ψήφους και υπήρχε και ένα λευκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτή την εξέλιξη ο Δήμος Παραμυθιάς που φιλιξενεί τα σκουπίδια των Δήμων Πάργας και Πρέβεζας έμεινε έξω από τα αξιώματα αυτά, παρά το γεγονός ότι οι 5 του ΠΑΣΟΚ είχαν δεσμευτεί ότι θα εκλεγεί πρόεδρος η κα Σταυρούλα Μπραΐμη, όπως πρέπει και να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι τόσο η θέση του προέδρου όσο και του αντιπροέδρου έχουν πάγια αντιμισθία.

Προς το παρόν εμείς καταγράφουμε τα γεγονότα και απομένει να ακούσουμε δημόσιες δηλώσεις για να δούμε ποιος πρόδωσε τον πολιτικό του χώρο και δεν τήρησε την συμφωνία που είχε γίνει, βάζοντας έτσι τορπίλη και στον συνδυασμό του Δημάρχου Χρήστου Μπαΐλη, ο οποίος δίνει την εικόνα διάλυσης.
Τα παιχνίδια που παίχτηκαν στην εκλογή αυτή είναι γρίφοι για δήθεν πολύ έξυπνους και συνάμα αδίστακτους λύτες, αλλά θα αποκαλυφθούν.

Και επειδή δεν μασάμε τα λόγια μας έχουμε να πούμε πως  «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη  ουδείς» 

Prevezaposto .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!