Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Στηρίζουν την κυβέρνηση τα παλιά στελέχη που πήραν τα πάντα από το ΠΑΣΟΚ

Με την απουσία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και πρωτοκαθεδρία Ντούσκα έγινε η συγκέντρωση της φιλοκυβερνητικής πλευράς του ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας

panel2

Είναι γνωστό ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ  Πρέβεζας αρνήθηκε να συμμετέχει στις διαδικασίες του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματος έτσι όπως γίνεται και το φιλοβενιζελικό μπλοκ αποφάσισε να επιστρατεύσει τους φανατικούς του φίλους για να οργανώσει μια μίνι συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας.

Μετά το «κράξιμο» που τους έκανε το Prevezaposto για την μεθόδευση που ακολουθήθηκε για να γίνει η συγκέντρωση, από το Κεντρικά αποφάσισαν να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.
Έτσι αφού προμηθεύτηκαν από τους δικούς τους ανθρώπους τα τηλέφωνα των  «θεσμικών» (αυτοδιοικητικών και συνδικαλιστών) που ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ, άρχισαν να τους ειδοποιούν για την συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ που τελικά έγινε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας 1η  Δεκεμβρίου.

Ο ίδιος ο γραμματέας Οργανωτικού κ.Κατσικαρέλης δεν παραβρέθηκε  όπως είχε ακουστεί αρχικά, αλλά ήρθε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νάσος Αλευράς.
Στην θέση που άλλες φορές βρίσκονταν η γραμματέας της Ν.Ε. Μαρίνα Ντούσκα, βρέθηκε η Στέλλα Βαρτελάτου,  η οποία είναι και αυτή μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
Φυσικά καμία συζήτηση δεν έγινε για το μνημόνιο, για την περικοπή των συντάξεων, για την αβάσταχτη πλέον φορολογία, για την έλλειψη προοπτικής και ελπίδας και για όσα απασχολούν την κοινωνία σήμερα, ενώ δεν έλειψαν και διαπληκτισμοί όταν πήγαν εκεί και κατήγγειλαν την διαδικασία η γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ  Μαρίνα Ντούσκα και το μέλος της Ν.Ε. Φώτης Ζέρβας.
Εννοείται πως την πρωτοκαθεδρία είχε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και πρώην βουλευτής Δημήτρης Ντούσκας, ο οποίος εμφανίζεται ως εκφραστής του Βενιζελικού μπλοκ.
Ως θεσμικός παράγων εμφανίστηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωάννης Γιαμάς, ο οποίος ζήτησε από το  Νάσο Αλευρά να μην επιτρέψει την είσοδο σε κάποιον που όπως χαρακτηριστικά είπε «χαρακτήρισε την συγκέντρωσή μας, συγκέντρωση μαϊμού», παίρνοντας όμως αποστομωτική απάντηση από το  Νάσο Αλευρά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο πρώην Νομάρχης Βασίλης Ιωάννου, ο οποίος είχε δηλώσει δημόσια πως δεν θα συμμετέχει πλέον στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ, αλλά είπε πως πήγε επειδή τον πήρε προσωπικά τηλέφωνο ο Νάσος Αλευράς.
Εννοείται φυσικά πως ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ γύρισε την πλάτη σε όλη αυτή την διαδικασία,  όπου έγινε εμφανές ότι κάποιοι δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από την εξουσία και την … κουτάλα, αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει στον Ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!