Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Σάββατο 11.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Φιλιππιάδας μουσικοχορευτικό Θέαμα σε Latin-Zumba-Freestyle ρυθμούς

Σάββατο 
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί στην κεντρική Πλατεία της Φιλιππιάδας σε ένα ξεχωριστό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει από κοινού ο σύλλογο “Χορότεχνον” και η ομάδα «Κροταλάρτα» ειδικά για εκείνη τη μέρα. Πάνω από 60 χορευτές και μουσικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους  με σκοπό να “ξεσηκώσουν” μικρούς και μεγάλους σε Latin-Zumba-Freestyle ρυθμούς και να δώσουν έντονο τόνο χαράς και διασκέδασης.
Μια πολύμηνη  προσπάθεια να δημιουργηθούν από την αρχή χορογραφίες με τη συνοδεία των κρουστών πάνω σε ελληνικά και ξένα κομμάτια

Σας Περιμένουμε όλους!!!


Χόρότεχνον
Με τον πλήρη συντονισμό της χοροδιδασκάλου Στέλλα Κουτσούμπα από το 2014 μικρά και μεγάλα κορίτσια που γυμνάζονται και εκφράζονται μέσα από  την κίνηση και το χορό. Έχουν καταπλήξει αρκετές φορές το κοινό της Φιλιππιάδας  παρουσιάζοντας μουσικοχορευτικά θεάματα.


Κροταλάρτα
Η ομάδα είναι δημιουργία του καθηγητή μουσικής Γιώργου Γεωργίου από την Αρτα. Αποτελείται από μαθητές του κυρίως, με ηλικίες από 8 έως και 30+ χρονών! Οι μουσικοί είναι κρουστοί και χρησιμοποιώντας μέρη από το drum set (snare, froor tom), καθώς και παραδοσιακά ελληνικά κρουστά (νταούλια,τουμπελέκια). Παίζουν Latin & Funk ρυθμικά ιδιώματα, ''παντρεμένα'' με ελληνικές ρυθμικές παραδοσιακές ''πινελιές''.
Τα κομμάτια είναι γραμμένα αποκλειστικά για την ομάδα και είναι πρωτότυπα!! Το αποτέλεσμα; Πολύ κεφάτο groove που ξεσηκώνει τους πάντες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!