Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με 2-1 του Θεσπρωτού στην έδρα του.

Την πρώτη του νίκη με τον Γιώργο Γιάννο στον πάγκο πήρε ο Εθνικός επικρατώντας με 2-1 του Θεσπρωτού στη Φιλιππιάδα με τους γηπεδούχους να έχουν σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια τους και να φτάνουν σε ένα σημαντικό τρίποντο που τους δίνει μια βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.
Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες μετά την 20η αγωνιστική και την επικράτηση τους επί της ΑΕ Φαρκαδόνας.
Στο πρώτο μέρος ο Θεσπρωτός μπήκε πιο δυνατά και θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους μετά το 20′, ισορρόπησαν το ματς και άρχισαν να απειλούν και αυτοί με την σειρά τους. Βρήκαν ένα γκολ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, στο 33′, όταν ο Παναγιωτόπουλος έβγαλε μια συρτή σέντρα από τα αριστερά ο Λάππας στην πορεία της μπάλας και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκορτζή, και αυτό έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν ευκαιρίες για να βάλουν και άλλα τέρματα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, αλλά στο 53΄ και σε μια αδράνεια της άμυνας του Εθνικού ο  Θεσπρωτός έφερε το ματς στα ίσια με κοντινό πλασέ του Στεφανίδη μετά από κεφαλιά πάσα του Μώκου.
Μετά το γκολ του Θεσπρωτού ο Εθνικός Φιλιππιάδας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, βρέθηκε στην περιοχή του Γκορτζή, απείλησε, και κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη στο 89΄ με γκολ που πέτυχε ο Λέντζος με σουτ.
Στο 79΄ ο Θεσπρωτός έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Ηλίας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κολυτά.
Διαιτητής: Κολύτας (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Μπουντούρης (Άρτας)-Γραικός (Κέρκυρας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Μπαντής, Μαλλάτος, Διαμαντόπουλος, Παπαβασιλείου, Άτσκα, Λέντζος, Λάππας, Τσακανίκας (70’ Δημουλάς), Παπαγιωτόπουλος, Γήτας (80’ Χριστογιάννης), Κόμνος (60’ Μάλλιος).
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Παναγιώτης Χατζηπέτρου): Γκορτζής, Ηλίας, Μήτσης, Τέλλος, Καρύδης, Μώκος, Κερεμενίδης (87’ Θεοδώρου), Μπίκας (66’ Νάκος), Στεφανίδης (80’ Πολυχρονάκης), Πέντσας, Καβαλλάρης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 26ης ημέρας:
Φωκικός-ΑΕ Φαρκαδόνας 0-3 α.α.
Πύρασος-Αιγινιακός 1-2
Τύρναβος-Νίκη Βόλου 1-3
Οικονόμος-Πιερικός 0-1
Οπούντιος-Αχέρων Καναλακίου (στις 23/3)
Πύδνα Κίτρους-Δωτιέας Αγιάς 2-1
Εθνικός Φιλιππιάδας-Θεσπρωτός 2-1
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Ρήγας Φεραίος 2-0
Ρεπό : ΑΕ Καραϊσκάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!