Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΗΤΑΝ  Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΙΡΙΜΠΑΣ!!!!!!!!!!!!! 


Οι "αποκαλύψεις" εκατέρωθεν εξαντλούνται σε χαριτωμένα υπονοούμενα. Η κυβέρνηση αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση, η οποία κι αυτή πάμφτωχη όπως αποδεικνύεται ανταποδίδει με αυτογέλωτα.
Η ουσία προς ενίσχυση της Δικαιοσύνης και κατά της διαφθοράς, ενώ μετά το πέρας θα εξακολουθεί να αναζητείται.
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ας μας πούνε έστω και μία θεσμική ενίσχυσή τους.
Κάποιοι άλλοι μπορούν.

Συσπείρωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει ασφαλιστικού επιχείρησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην βουλή.
Ξέχασε τους όρους με τα καραβάνια.
Πόσο ρομαντική και εξωπραγματική-ουτοπική ταυτόχρονα όμως αλαζονική και ψευδεπίγραφη ακούγονταν κάποτε από τον Τσίπρα η αραβική παροιμία “όσο και αν γαυγίζουν τα σκυλιά το καραβάνι θα προχωρά” θέλοντας κανείς να ωραιοποιήσει την άθλια κοινωνικο-οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ελληνικός λαός; Και επειδή στη ρητορική τους οι σημερινοί κυβερνώντες της “αριστερίζουσας κυβέρνησης” αλλά και ως επιχειρηματολογία βλέπουμε να χρησιμοποιούν και παροιμιώδεις φράσεις, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι τα καραβάνια δηλώνουν ομάδα εμπόρων που ήθελαν να μετακινούνται με ασφάλεια στη Μέση Ανατολή, διαφορετικά δεν θα επιβίωναν. Και αλήθεια μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως την χρησιμοποίηση αυτής της παροιμίας αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δημιούργησε ύστερα από τρεις εκλογικές αναμετρήσεις μία κλειστή ομάδα που εμπορεύονται πλέον την πολιτική, αποσαθρώνοντας πλήρως τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας. Και το κάνουν γιατί την εξουσία είχαν στόχο να κατακτήσουν με την ελπίδα που ευαγγελίζονταν! Πόσο έξω πέσανε τα πρόβατα, αφού ήλπιζαν ότι έδιναν την εξουσία με ασφάλεια σε πολιτικούς έντιμους και οραματιστές, ενώ εκείνοι ήταν η χειρότερη αγέλη λύκων! Πολιτικάντηδες με ερείσματα από κάθε λογής ομάδα, σαν ένα καραβάνι μετακινούμενων ομάδων από ζηλωτές της εξουσίας με το καραβάνι να αγνοεί την καταστροφή που έχουν σκορπίσει, προκειμένου να συντηρηθούν στην εξουσία και ύστερα δηλώνουν με θράσος για το μεγάλο έργο που επιτελούν με σθένος και ανιδιοτέλεια! Τις φωνές διαμαρτυρίας δεν τις ακούνε, τις μεγάλες στρατιές προσφύγων δεν τις λογαριάζουν παρά μόνο τις συμπονούν, τα παιδιά που πεινάνε και παθαίνουν τώρα δεν υπάρχουν, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά τα ξεχάσανε, το αγροτικό κίνημα το απαγορεύουν, μόνο μικροπρεπείς και ταπεινωτικές δηλώσεις ξέρουν ν κάνουν για όσους έχουν το θάρρος να ασκούν κριτική χαρακτηρίζοντας τους φθονερούς!! Χρησιμοποιώντας μία ελληνική παροιμία: Ο τσοπάνος βάζει σκυλιά που γαυγίζουν να φυλάξει το μαντρί του από τους λύκους.
Τώρα αν ο Ελληνικός Λαός κατάλαβε ότι ο Τσίπρας ελλείψει αντίπαλου δέους έβαλε τα τσομπανόσκυλα να φάνε τα πρόβατα είναι θέμα του επόμενου νόμου που πρέπει να έρθει στην βουλή περί ευθύνης ψηφοφόρων !
ΚΑΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΨΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!