Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στον Δήμο Ζηρού



Με κάθε επισημότητα και όλες τις πρέπουσες τιμές πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ζηρού οι εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Στην πρωτεύουσα του Δήμου την Φιλιππιάδα, τελέστηκε δοξολογία στον ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνα, ενώ ακολούθησαν η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων υπέρ πεσόντων στο μνημείο Μπιζανομάχων και η μαθητική παρέλαση στην οδό Μπιζανίου. Ανάλογες εκδηλώσεις με αποκορύφωμα την μαθητική παρέλαση στην πλατεία, έγιναν και στο Θεσπρωτικό παρουσία του Δημάρχου Ζηρού κ. Καλαντζή, του αντιδημάρχου κ. Ρεμπή, δημοτικών, τοπικών συμβούλων και πλήθους κόσμου. 
Στη Φιλιππιάδα αμέσως μετά την δοξολογία τελέστηκε, όπως προαναφέραμε, επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Μπιζανομάχων. Στεφάνια κατέθεσαν:
Για τον Δήμο Ζηρού: ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χασίδης Χρήστος. 
Για την Δ.Ε. Φιλιππιάδας: η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κα Χουλιάρα Ευαγγελία. 
Για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας: ο εκπρόσωπος κ. Γιολδάσης Βασίλειος.
Για το Αεροπορικό Απόσπασμα Ακτίου: η Σμηναγός κα Κοτσαμαρίκου Αναστασία,
Για το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας: ο αναπληρωτής διοικητής κ. Μπάτας Κων/νος.
Για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φιλιππιάδας: ο διοικητής αντιπύραρχος κ. Μπόχτης Βασίλειος. 
Για την συντονιστική επιτροπή του κόμματων των Ανεξάρτητων Ελλήνων: ο κ. Ζέρης Παντελής.
Για την εθνική αντίσταση: ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χασίδης Χρήστος.
Στεφάνια κατέθεσαν ακόμη:
το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας, 
το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας
το 1ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας, 
το ΓΕΛ Φιλιππιάδας, 
το ΕΠΑΛ     
Τελετάρχης ήταν ο κ. Παπαδήμας Ανδριανός. 
Την μαθητική παρέλαση που ακολούθησε, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν: ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χασίδης Χρήστος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκάρτζιος, Παπαβασιλείου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κες Γάλλιου, Γεωργάνου, Καραπάνου, ο κ. Κάλλης Θεόδωρος. εκπρόσωποι της εκκλησίας, της Περιφέρειας, των σωμάτων ασφαλείας, πρόεδροι και εκπρόσωποι Τοπικών Συμβουλίων, συλλόγων και φορέων, γονείς μαθητών και πλήθος κόσμου. 
Η σημερινή επέτειος γιορτάζεται σε δύσκολες στιγμές για τον τόπο και απέναντι σε προκλήσεις που απαιτούν υπευθυνότητα όσο και κοινή και οργανωμένη προσπάθεια. Με την ελπίδα ότι οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν σύντομα και η χώρα θα καταφέρει βρει και πάλι τον δρόμο της ευημερίας και της προόδου, εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και επιτυχίες” τόνισε με αφορμή την σημερινή επέτειο, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!