Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΙΔΡΥΣΗ ΦΙΛΟΖΩΙΪΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ

     

                                           ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ


Σήμερα 21/3/2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση ευαισθητοποιημένων πολιτών της Φιλιππιάδας για την ίδρυση, αναγκαίο για την περιοχή,φιλοζωικού Σωματείου.
Η ανάγκη ίδρυσής του φάνηκε και από την ευρύτατη συμμετοχή πολιτών, καθώς καθημερινά διαπιστώνουν ότι ο αριθμός των εγκαταλελειμμένων αδέσποτων ζώων διαρκώς αυξάνεται και η πόλη αλλά και η ευρύτερη περιοχή είναι γεμάτη από παρατημένα κυρίως ζώα  (σκύλους και γάτες) που θέτουν  σε κίνδυνο τη δημόσια ζωή και υγεία όλων των κατοίκων.
Η αναγκαιότητα ίδρυσης του παρόντος σωματείου αποτελεί την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια κάποιων κατοίκων με πρωτεργάτες κυρίως προερχομένων από το γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Ζηρού.

Είναι φανερό ότι όλοι οι συμμετέχοντες διακρίνονται για τα φιλοζωικά τους αισθήματα και ιδιαίτερα συγχαρητήρια στις κυρίες Παρχαρίδου Νόπη και Παλιάτσου Ουρανία  που αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να γίνει αυτή η συνάντηση με   αποτέλεσμα την δημιουργία της ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ.


ΥΔΡΥΤΙΚΑ  ΜΕΛΗ
1,Παρχαρίδου Νόπη
2.Παλιάτσου Ουρανία
3.Σταυρούλα Στάθη
4.Ολγα Πρέντζα
5.Ναστούλη Μαρία
6.Τάγκα Μαρία
7.Καρβούνη Χριστίνα
8.Κωστούση Αντχε
9.Κωστούση Ελλη
10.Στράτου Γεωργία
11.Ειρήνη Πολύζου
12.Πελέκη Ελένη
13.Λακιώτη Φωτεινή
14.Σιαμαντά Ελένη
15.Ευαγγέλου Χρήστος
16.Γραμματικοπούλου Μαρία 
17.Μάρη Στεφανία
18.Γεωργίου Σπύρος
19.Σπαή Αννα
20.Δήμος Χρήστος
21.Κώστας Σταύρος

Μεταξύ των άλλων θα συνεισφέρουν:
• στην προστασία, την περίθαλψη και φροντίδα των αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές
• στην αποφυγή κακοποίησης των αδέσποτων ζώων
• στην αποτροπή κινδύνου της δημόσια υγείας
• και στη δημιουργία καταφυγίου για όλα τα αδέσποτα ζώα, όπου θα απαιτηθούν και εθελοντές κάτοικοι-πολίτες της Φιλιππιάδαςευαισθητοποιημένοι φιλόζωοι που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν για την φροντίδα των ταλαιπωρημένων ζώων που πολλοί συντοπίτες τους καταφεύγουν στη λύση να αφήνουν ελεύθερο ένα ζώο που πριν το είχαν υπ’ευθύνη τους, χωρίς να σκεφτούν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο ζώο κατοχής τους.

Συγχαρητήρια στους ευαισθητοποιημένους πολίτες που έχουν βάλει στόχο να φροντίσουν τους μικρούς τετράποδους φίλους τους αλλά ταυτόχρονα και τους κατοίκους της Φιλιππιάδας, ώστε να μην κινδυνεύει η δημόσια υγεία.
Οι στόχοι και το όραμά τους είναι μεγάλο. 
Και γνωρίζοντας όλοι ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντόςκαλή δύναμη στα ιδρυτικά μέλη του φιλοζωικού σωματείου για το κοινωνικό έργο που θα επιτελέσουν με τη λειτουργία του παρόντος σωματείου.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ                                 ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ



                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!