Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΣΑΛΟΣ! Πρώην ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ χρηματοδοτούσε τους εκβιαστές δημοσιογράφους!

syllipsi
Όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα για το θέμα των δημοσιογραφικών εκβιασμών και της εγκληματικής οργάνωσης που  δρούσε στο σκοτάδι, με τον μανδύα της «ενημέρωσης», είναι μόνο η αρχή αναφέρουν τα «Παραπολιτικά«. Η σημερινή αποκάλυψη τους, πως ο επικεφαλής του κυκλώματος, Τάκης Μαυρίκος, λάμβανε μηνιαία «χορηγία» από τη Ν.Δ. του Αντ. Σαμαρά, ύψους 18.000 ευρώ, δίνει νέες, πολιτικές προεκτάσεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η απάτη έχει ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις. Όπως φαίνεται από την κανονική δημοσιογραφική έρευνα, ο Τάκης Μαυρίκος και η παρέα του δρούσαν με την ανοχή και την οικονομική υποστήριξη του Αντώνη Σαμαρά. Αντί να τους στείλει στον φυσικό τους χώρο, που είναι η φυλακή, προτίμησε να γίνει επίσημος συνομιλητής τους. Δεν είναι τυχαίο πως ο Τάκης Μπαλτάκος, δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού, ήταν προνομιακός συνομιλητής του εκβιαστή Τ. Μαυρίκου. Οπως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι επί των ημερών της κυβέρνησης Σαμαρά διορίστηκε στην Τράπεζα Αττικής, την ΕΥΔΑΠ και τη Γενική Γραμματεία Τύπου ο δεύτερος εκβιαστής, Τάκης Μουσσάς. Η δε πιάτσα βοά για το συγκεκριμένο λαμόγιο, που ήταν μυστικοσύμβουλος του εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθου Λαζαρίδη.


Ο Αντώνης Σαμαράς, ως πρωθυπουργός, επέλεξε να χρηματοδοτήσει και να διορίσει κανονικούς εκβιαστές. Επέλεξε να μην καταγγείλει μια σάπια και διεφθαρμένη συμμορία, αλλά, αντίθετα, την ενέταξε στο σύστημά του. Η απόλυτη κατάντια για τον πολιτικό φορέα που εκπροσωπούσε διαχρονικά την ελίτ, σε όλα τα επίπεδα.

Δυστυχώς, ο κ. Σαμαράς, για να προωθήσει τα προσωπικά του συμφέροντα, στοχοποίησε επιχειρηματίες, ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΣ με τέτοια παρακμιακά στοιχεία, όπως οι εκβιαστές που συνελήφθησαν. Η περίοδος της ηγεσίας του αποτελεί μια μαύρη κηλίδα στη μεγάλη ιστορία της Ν.Δ. Από τα γεγονότα αποδεικνύεται ότι ο Μεσσήνιος πολιτικός, ως αρχηγός της Ν.Δ. και ως πρωθυπουργός, είχε συνομιλητές ανθρώπους που αρέσκονται να φοράνε δημοσιογραφικές κουκούλες και να αλλάζουν προσωπεία, για να γεμίζουν μόνο με βρώμικα λεφτά τις τσέπες τους.

Το Μαξίμου του Αντώνη Σαμαρά λειτουργούσε ως ένα παρακυβερνητικό σύστημα. Τώρα ήρθε η ώρα να βγουν όλα στο φως και να μάθει ο κόσμος τα πάντα για το πιο σκοτεινό πολιτικό σύστημα που πέρασε ποτέ από τη Ν.Δ. Αντί, λοιπόν, να στείλει στη φυλακή τους Μαυρίκους και τους Μουσσάδες, επέλεξε να τους πληρώνει. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο κι αν δεν αρέσει στον πρώην πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του. Ευτυχώς, δεν υπήρξε δική μου επιλογή ούτε ο Μπαλτάκος, που για ένα μακρύ διάστημα κυβερνούσε τη χώρα, ούτε ο Μουσσάς, ο οποίος τα έπαιρνε από παντού, ούτε φυσικά ο Μαυρίκος, των εκβιασμών του οποίου, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, υπήρξε χορηγός η Ν.Δ. Ο κ. Σαμαράς, αντί να πληρώνει τους εργαζομένους στο κόμμα του, πλήρωνε τους σύγχρονους εκβιαστές. Δυστυχώς, η θητεία του θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη ως η πιο μαύρη σελίδα για τη φιλελεύθερη παράταξη.

Μια απλή εργαζόμενη έδωσε τέλος στους σύγχρονους Μιχαλόπουλους. Μια γυναίκα έκανε αυτό που δεν τόλμησε ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα. Εκανε καταγγελία στις Αρχές και, από κει και πέρα, το δομημένο κράτος πρέπει να λειτουργήσει, στέλνοντας στη φυλακή τα ακροδεξιά αποβράσματα που γιγαντώθηκαν επί των ημερών της κυβέρνησης Σαμαρά. Ο νέος αρχηγός της Ν.Δ. έχει υποχρέωση να απαλλάξει τη μεγάλη Κεντροδεξιά οριστικά από αυτό το παρακμιακό, ύπουλο και διεφθαρμένο παρεάκι, που είχε φτιάξει η προηγούμενη ηγεσία. Τώρα, γιατί το αύριο δεν μπορεί να οικοδομηθεί με τα βρώμικα υλικά που μάζεψαν στη Ν.Δ. ο Σαμαράς και η παρέα του.

Πηγή: tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!