Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΧΡΟΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ !!!!

ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΚΤΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ(Η αναδιάρθρωση αστυνομικών υπηρεσιών ξεκίνησε χωρίς να το αντιληφθούμε , σε κάθε Hot spot έγινε και από ένα Α.Τ. !!!!!)
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΖΗΤΟΎΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ 
ΚΑΙ ΧΆΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ 
ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ  ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ!
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ,ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ  ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΉ ΠΑΣΑΡΈΛΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΏΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΏΝ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ..

Το Κέντρο Φιλοξενίας στο στρατόπεδο «Πετροπουλάκης» επισκέφτηκε χθες ομάδα γιατρών του κοινωνικού ιατρείου Πρέβεζας όλων των ειδικοτήτων που εθελοντικά,  με περισσή διάθεση και ιδιαίτερη ευαισθησία εξέτασαν τους πρόσφυγες, για να προβούν στις απαραίτητες εξετάσεις όσων χρειάζεται και έτσι να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα υγείας.
Η οργανωμένη  αυτή προσπάθεια του κοινωνικού Ιατρείου, και ενώ η  Πολιτεία είναι απούσα, αναδεικνύει πόσο ευεργετική είναι η ζεστή τοπική Αγκαλιά, που εκφράζουν οι τοπικές κοινωνίες και τοπικοί Φορείς, ενώ ταυτόχρονα η κίνηση αυτή  τιμά και εξάρει το έργο όλων  των νέων γιατρών επιστημόνων του νομού Πρέβεζας  που στα δύσκολα αυτά χρόνια της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την ελληνική κοινωνία εκείνοι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την προστασία της υγείας των Ελλήνων πολιτών, και τώρα βλέπουμε να επιφορτίζονται και με το προσφυγικό πρόβλημα συναισθανόμενοι τα προβλήματα υγείας των προσφύγων και την ανάγκη παροχής πρωτοβάθμιας υγείας αλλά  και  προστασίας της υγείας των ταλαιπωρημένων προσφύγων με σεβασμό και αλληλεγγύη.
Επιστήμονες με αυξημένο επιστημονικό ήθος και ανθρώπινη ευαισθησία. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, δίχως να σκέφτονται εάν είναι  αλλοεθνείς πρόσφυγες.
Στους γιατρούς  του κοινωνικού Ιατρείου Πρέβεζας αξίζουν συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!