Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!




Σοβαρά ατύχημα είχε  ο ηλικιωμένος οδηγός γεωργικού ανελκυστήρα ο οποίος καταπλακώθηκε και εγκλωβίστηκε κάτω από το βαρύ όχημα μετά από ανατροπή  τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 
Το τρακτέρ που οδηγούσε ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανετράπη σε ανάχωμα με αποτέλεσμα ο οδηγός του να εγκλωβιστεί κάτω από το βαρύ όχημα.
Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φιλιππιάδας με επικεφαλής τον υποδιοικητή Πυραγό Μπαλή Σωτήρη και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν πριν από λίγη ώρα τον οδηγό του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, φέροντας σοβαρά τραύματα.
Άλλη μια φορά αποδεικνύεται το κλιμάκιο της Π.Υ στην Φιλιππιάδα επιτελεί έργο και με αυταπάρνηση σε μηδενικούς χρόνους έχει προσφέρει τα μέγιστα στην γύρο περιοχή.
Πρέπει να ξανασκεφτούν  ορισμένοι ιθύνοντες την   ενδεχόμενη  απομάκρυνσης της Πυροσβεστικής 
υπηρεσίας από τον Δήμο μας.Θα έρθουν αντιμέτωποι με την κοινωνία της Φιλιππιάδας και ενδεχομένως θα έχει και συνέπειες στην ασφάλεια και την ανάγκη που έχει η περιοχή μας από την άμεση και ουσιώδη βοήθεια που έχει προσφέρει μέχρι τώρα το κλιμάκιο σε παρόμειες ενέργειες.
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στην διοίκηση της Π.Υ Φιλιππιάδας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!