Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Νίκη σωτηρίας για Εθνικό Φιλιππιάδας, 1-0 τον Δωτιέα Αγιάς

Σε έναν πολύ «βαρύ» αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, ο Εθνικός Φιλιππιάδας έδειξε χαρακτήρα, επικράτησε 1-0 του Δωτιέα Αγιάς μέσα στην έδρα του και άνοιξε τη μεταξύ τους διαφορά στους 4 βαθμούς.
Οι «κυανόλευκοι» μετά την πολύτιμη ισοπαλία στην Τσαριτσάνη, δεν επηρεάστηκαν από τον κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, και το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί, καθώς θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ.
Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι, που είχαν ευκαιρία μόλις στο 10΄ σουτ του Κολιάκη η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σταυράκη άουτ.
Η ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα συνέχισε την πίεση, και στο 20΄ μετά από πάσα του Μπενίσκου ο Κολιάκης από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ.
Στο 25΄σουτ του Δάρδα άουτ, και στο 39΄νέο σουτ του Γήτα η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Στο 40΄ ο Πάνος από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα ο Κολιάκης έκανε την πάσα στον επερχόμενο Γήτα και αυτός με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη.
Ίδια εικόνα και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημίχρονου, με την ομάδα της Φιλιππιάδας να πιέζει για να πετύχει το πολυπόθητο δεύτερο γκολ.  Στο 48΄ σέντρα του Κολιάκη κεφαλιά του Γήτα από καλή θέση η μπάλα περνά εκατοστά από το κάθετο δοκάρι άουτ. 
Στο 50΄απευθείας φάουλ του Πετρουζέλλη έδιωξε σε κόρνερ ο Σιαράβας. Στο 66΄σουτ του Φώτη από καλή θέση άουτ.
Στο 88΄σέντρα του Τσιρογιάννη, κεφαλιά του Κουβελά μπλόκαρε ο Σιαράβας, και στο 94΄ σέντρα-σουτ του Τσατσαλίδη η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Σιαράβα άουτ.
Διαιτητής: Τσιάκος (Θεσπρωτίας).
Βοηθοί: Αντωνίου-Θανασιάς (Ηπείρου).
Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος, Δάρδας (79΄Κολιός Π.), Πάνος (77΄Τσακανίκας), Λέντζος, Λάππας  (62΄Φώτης), Μαλλάτος, Μπενίσκος, Γήτας, Κολιάκης.
Δωτιέας Αγιάς (Μίλτος Ζιάκκας): Σταυράκης, Λαΐος, Μπαρούτας, Τσάκαλι, Κοκκίνης, Πετρουζέλλης, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Κουβελάς, Ουέλιγκτον (79΄Γκίκα), Κράβαρης (55΄Τσιρογιάννης).
 Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:
Οπούντιος Μαρτίνου-Αναγέννηση Άρτας 2-0 (Καπός 48΄, Κόκα 92΄)
Εθνικός Φιλιππιάδας-Δωτιέας Αγιάς 1-0 (Γήτας 40΄)
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πύρασος 2-2 (Νάκας πεν. 78΄, Μακράκης 94΄ // Κοντοβάς Π. 7΄-26΄)
Ρήγας Φεραίος-Βατανιακός 1-0 (Σιώμος 81΄)
ΦΣ Κοζάνη-Θεσπρωτός 1-0 (Καραμπατζάκης 84΄)
ΑΕ Καραϊσκάκης-Μακροχώρι 7-0 (Καβαλλάρης 16΄-31΄-55΄, Βασίλιεβιτς 25΄, Χούσος 44΄, Κατσούλας 52΄-63΄)
ΑΟ Τρίκαλα-Πυρσός Γρεβενών 3-0 χωρίς αγώνα
Λευκάδια-Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-3 χωρίς αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!