Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΠΟΥ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!


Οξεία κριτική στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας - Ανέβηκαν οι τόνοι αρκετές φορέςΟξεία κριτική στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας -  Ανέβηκαν οι τόνοι αρκετές φορές
Όσα χώριζαν προεκλογικά την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, φαίνεται πως «μεταφέρονται» και μετεκλογικά. Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, διαφάνηκε και στη γενική συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.
syrizaprevezas
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τόνοι ανέβηκαν, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ουκ ολίγες φορές, καθώς ασκήθηκε από απλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, έντονη κριτική στην ηγετική ομάδα του κόμματος στην Πρέβεζα και ιδιαίτερα στο συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής, κ. Ηλία Χάιδα.
Αφορμή στάθηκε η τακτική που ακολουθήθηκε στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Ειπώθηκε χαρακτηριστικά από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ πως η επιλογή των προσώπων έγινε, όχι με στόχο να αυξηθεί η εκλογική επιρροή του κόμματος στο Νομό Πρέβεζας, αλλά να «χτυπηθεί» ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας και να «συγκεντρωθούν» οι ψήφοι σε ένα πρόσωπο, που αποτελούσε τον «εκλεκτό» της ηγετικής ομάδας (εννοώντας το δεύτερο σε ψήφους, υποψήφιο βουλευτή, Χαράλαμπο Πάνη).
Κατηγορήθηκε μάλιστα η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα, πως απέτυχε τόσο στην προσπάθειά της να αυξηθεί η επιρροή του κόμματος, ιδιαίτερα σε κόσμο «συγγενή» με το ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στο να ενισχύσει τον ιδιαίτερα δραστήριο, κατά την προηγούμενη θητεία του, βουλευτή του Νομού, Κώστα Μπάρκα.
«Δε μιλάτε καν με το βουλευτή μας», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.
Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσαν ότι στο… βωμό σκοπιμοτήτων, αφέθηκαν στο περιθώριο ιδιαίτερα προβεβλημένα στελέχη του κόμματος στην περιοχή μας (όπως για παράδειγμα ο κ. Βελέντζας).
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του atpreveza.gr μάλιστα, προεκλογικά ο κ. Βελέντζας, παρά το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος και πικραμένος από τη συμπεριφορά της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα, δείχνοντας πολιτικό πολιτισμό και κομματική «συνέπεια» δεν προέβη σε καμία δήλωση στον Τύπο, για να μη διαταράξει το κλίμα, μπροστά στη συλλογική νίκη.
Ο κ. Χάιδας και άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα παραπάνω και τόνισαν πως ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, όπως προστάζουν οι σχετικοί εγκύκλιοι που στέλνει το κόμμα στις οργανώσεις του. Ανέφεραν επίσης για το θέμα του βουλευτή Κώστα Μπάρκα, πως δεν είναι ευθύνη της Ο.Μ. και του συντονιστικού οργάνου, το πώς επιλέγει να λειτουργεί ο κ. Μπάρκας και ποιους επιλέγει για συνεργάτες του.
Επικοινωνήσαμε με αρκετά ακόμη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκαν στη συνεδρίαση και μας μετέφεραν τα παρακάτω: «Ήταν μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, με εντάσεις ανά διαστήματα, ώστε να γίνει ένας απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος στο Νομό Πρέβεζας. Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Είμαστε όλοι μαζί».
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε και ένα θεμελιώδες πολιτικό ζήτημα για τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έγινε λόγος για τη ρητορική του κόμματος, από τη στιγμή που βρίσκεται στην Κυβέρνηση.
Και η… ηρεμία στο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας συνεχίζεται…

Π.Τ. – Δ.Π.
Πηγή:atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!