Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο Α.Γ.Ο.Φ

Αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση  ΑΓΟΦ για την επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου Ενωσιακού Πρωταθλήματος Τένις 2015 
που έγινε στα γήπεδα τένις της Φιλιππιάδας.
Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται από άποψη οργάνωσης και συμμετοχής ο καλύτερος σύλλογος στην Βορειοδυτική Ελλάδα.
Εκτός από την διοίκηση που περνάει με άριστα πάντα τις εξετάσεις αφανής ήρωας είναι και ο  Χρήστος Παπαβασιλείου υπηρεσιακός παράγοντας της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Τένις που είναι η εγγύηση όσον αφορά την προετοιμασία και την τέλεση των Ενωσιακών Πρωταθλημάτων 
                                                  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαρτίου το 2ο  Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις 2015 (Δυτικής Ελλάδας) στη Φιλιππιάδα.
Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές  από τους συλλόγους: Ναυπάκτου – Αγρινίου – Άρτας – Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων  - Κέρκυρας – Φιλιππιάδας και Θεσπρωτικού.
Στην κατηγορία Κορίτσια 12 ετών 1η νικήτρια ήταν η Κωστούση Μαρία (Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας)  με 2η νικήτρια την Κώστα Στέλλα (Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας). Στην κατηγορία Αγόρια 12 ετών 1ος νικητής αναδείχθηκε ο Γεωργόπουλος Φίλιππος ( Ο.Α.Κέρκυρας)  με 2ο νικητή τον Ζερβό Αλέξανδρο ( Ο.Α.Κέρκυρας). Στην κατηγορία Αγόρια 14 1ος νικητής ο Καραθανάσης Βασίλειος  (Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας)  με 2ο νικητή τον Τσιώτα Αλέξανδρο ( Γ.Ε.Πρέβεζας). Στην κατηγορία Κορίτσια 14 ετών 1η νικήτρια η Κυβράνογλου Μαρκέλλα ( Ο.Α.Θεσπρωτίας) με 2η νικήτρια την Κανδρέλη Παρασκευή (Α.Σ.Α.Παμβώτις Ιωαννίνων). Τέλος στην κατηγορία Αγόρια 16 1ος νικητής ο Κοτσαρίνης Βασίλης (Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας) με 2ο νικητή τον Μαγκλάρα Ευάγγελο (Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο www.denositennis.gr
Τα κύπελλα στους νικητές απένειμαν, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νίκος Καλαντζής  και ο Πρόεδρος του Α.Γ.Ο.Φ κ. Δημήτριος  Κοτσαρίνης.
Το Δ.Σ του Α.Γ.Ο.Φ ευχαριστεί τους Γιατρούς Θεόδωρο Βέργο και Άρη Λέυκα , τους Επιδιαιτητές των Αγώνων κ. Νίκο Αλεξίου και κ. Χρήστο Παπαβασιλείου καθώς και την εταιρία ¨ΖΑΓΟΡΙ¨ για την προσφορά της στο τουρνουά.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο www.denositennis.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!