Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ο Δήμαρχος Χρ. Μπαίλης καθαίρεσε την Στ. Βαρτελάτου από αντιδήμαρχο τεχνικών έργων...

Η ίδια δηλώνει ότι δεν την αποδέχεται και ότι θα προσφύγει νομικά εναντίον της απόφασης.

Με απόφαση του δημάρχου Πρέβεζας ανακαλείται ως αντιδήμαρχος τεχνικών έργων η Στέλλα Βαρτελάτου, χωρίς όμως να την απομακρύνει από την παράταξη.

Ο επίσημος λόγος, η ''κοπάνα'   της αντιδημάρχου από την θέση της... 
Ακολουθεί η απόφαση 
Ανακαλούμε εν μέρη την αριθμ.:407/2014 (ΑΔΑ:672ΒΩΞΧ-Χ25) απόφαση μας όσον αφορά τον ορισμό της Δημοτικής Συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Βαρτελάτου Στυλιανής του Πέτρου ως Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας και την απαλλάσσουμε από την άσκηση των καθ΄ ύλην αρμοδιοτήτων της, πριν τη λήψη της θητείας της, διότι απουσίασε από τα καθήκοντά της για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς άδεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Αρχής. Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του νομού ή σε μία εβδομαδιαία της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου. 
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας
 Μπαίλης Χρήστος

 Σε  δηλώσεις της η Στ. Βαρτελάτου  στο PrevezaPosto.gr και στον δημοσιογράφο Δ. Λούπαόταν έμαθε την απόφαση το Δημάρχου Χ. Μπαίλη εξέφρασε την έκπληξή της και  ανέφερε ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα ο Δήμαρχος Πρέβεζας είχε εκφράσει παράπονα για τυχόν απουσία της, θεωρεί δε, αδικαιολόγητη την απόφαση κατάργησής της αφού δεν συνέτρεχε τέτοιος λόγος απουσίας, ούτε απαιτείται άδεια δημοτικού συμβουλίου, ενώ πρόσθεσε πως θα προσφύγει νομικά για την ακύρωση της απόφασης καθώς είχε οριστεί Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων για 2,5 χρόνια.
Πια  είναι  η κα Βαρτελάτου

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Σπούδασα στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π) στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών από όπου απέκτησα και ειδικότητα στη ‘‘Διαχείριση της Παράκτιας Ζώνης’’ στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος ‘‘Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων’’ 
Το 2004 συνεργάζομαι με το Εργαστήριο Λιμενικών έργων του Ε.Μ.Π ενώ από το 2006 εως το 2008, συνεργάστηκα με το Υπουργείο Οικονομικών ως επιστημονικός και τεχνικός σύμβουλος για τα συγχρηματοδοτούμενα έργα (3 ΚΠΣ και ΕΣΠΑ) και το Υπουργείο Ανάπτυξης για ενεργειακά θέματα και θέματα αδειοδοτήσεων.
Το 2009 ξανασυνεργάζομαι με το Εργαστήριο Λιμενικών έργων.Η συνεργασία μου με το Ε.Μ.Π συνοδεύεται από μια πληθώρα δημοσιεύσεων σε επιστημονικά συνέδρια.Το 2012 αναλαμβανω αρμοδιοτητες Συμβούλου στη Γενική Γραμματεια Λιμενων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργειου Ναυτιλίας και Αιγαίου. Παράλληλα ιδιωτεύω ως μελετήτρια μηχανικός κυρίως σε λιμενικά και υδραυλικά έργα.Στις δημοτικές εκλογές του 2010, ο νυν Δήμαρχος με τιμάει με την εμπιστοσύνη του και με επιλέγει για το δύσκολο ψηφοδέλτιο του Διευρυμένου Δήμου Πρέβεζας, όπου και εκλέγομαι.Οι δραστηριότητες μου ως δημοτική συμβούλου στον νέο Δήμο Πρέβεζας επικεντρώθηκαν σε θέματα τεχνικά, παιδείας, τουρισμού και ισότητας των δυο φίλων. Παράλληλα ως μέλος του Κινήματος «Καταναλώνουμε ότι παράγουμε» ασχολούμαι των ελληνικών και τοπικών προϊόντων του Νομού Πρεβέζης διαχέοντας την ιδέα, τους στόχους καθώς και τον εθελοντισμό που απορρέει μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες.Το 2011, ως εκπρόσωπος του Δήμου Πρεβέζης εκλέγομαι 2η σε σταυρούς στην Περιφέρεια Ηπείρου για να εκπροσωπήσω την Περιφέρεια στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Τον Οκτώβριο της ίδιας χρόνιας ως υποψήφια σε ψηφοδέλτιο της ΚΕΔΕ για το εποπτικό συμβούλιο εκλέγομαι πρώτη επιλαχούσα.Η διοίκηση της ΚΕΔΕ με τοποθετεί στην Επιτροπή Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Τουρισμού.Επίσης προσφάτως διορίστηκα στο ΔΣ της ΕΤΑΔ Α.Ε, της εταιρίας του διαχειρίζεται όλη την ακίνητη περιουσία του δημοσίου και προήλθε από τη συγχώνευση της ΕΤΑ (ελληνικά τουριστικά Ακίνητα), της ΚΕΔ (Κτηματική εταιρία δημοσίου) και τα Ολυμπιακά Ακίνητα.



Γεννήθηκα στην Πρέβεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!