Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Έπεσε άγριο βρίσιμο σε ολομέλεια στην Φιλιππιάδα μεταξύ του γραμματέα Νομαρχιακής Σύριζα και του μπαμπά του βουλευτή.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Συγγενείς του βουλευτή Πρέβεζας Μπάρκα κατηγορούν την Νομαρχιακή Πρέβεζας ότι  του έκαναν πόλεμο  στις εκλογές  και κατά παράβαση της δεοντολογίας υποστήριξαν άλλο υποψήφιο.
Από πληροφορίες και στην Πάργα υπάρχει μεγάλη αντίδραση λόγω ότι ο βουλευτής δεν ήταν σύμφωνος στο να διεξαχθούν τώρα οι εκλογές, δεν του βγήκε όμως και οι εκλογές έγιναν κανονικά, και εκλέχτηκε  νέο συντονιστικό!
Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και ο πόλεμος θα είναι μέχρι τελικής πτώσεως.
Πάντως δεν υπάρχει θέμα παραίτησης της Νομαρχιακής Πρέβεζας σύμφωνα με δηλώσεις του Γραμματέα  της!
Υπόκεινται όλα στη φαντασία του περιβάλλοντος του βουλευτού!
 Αναδημοσίευση
Διαβάζοντας από τοπική εφημερίδα:
Στα καθ’ ημάς, που θα ‘λεγαν και οι παλιότεροι. Ολοι ξέρουν πιά ότι η νο- μαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα, έχει χάσειτα ερείσματά της στην τοπική κοινωνία. - Και δεν είναι μόνο η συ- μπεριφορά της στις εθνι- κές εκλογές, όπου συμπεριφέρθηκε σαν υπο- χείριο, αλλά και στις περι- φερειακές εκλογές. - Πάντως κατάφερε με τον τρόπο ορισμένων από τα πρόσωπα που την απαρτί- ζουν, να απομακρύνει από τον χώρο πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον τότε Συνασπι- σμό. - Και ξέρουν καλά αυτοί για ποιόν λόγο τους απο- μάκρυναν. Και το ξέρουμε κι εμείς. Ευτυχώς όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα πρόσωπα τα οποία έχουν συνδέσει το όνομά τους με ιστορικούς σταθμούς στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία, δεν ξέκοψαν.
● Σας έχω κι άλλα νέα από τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας και τη στάση μελών της νομαρχιακής (και του γραμματέα συμπεριλαμβανομένου) την προεκλογική περίοδο.
- Στα «αυτιά» υψηλόβαθμων στελεχών έφτασαν πληροφορίες ότι συγκεκριμένα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, συμπεριφέρθηκαν στις εκλογές ως κομματάρχες.
- Και επειδή έφτασαν στα «αυτιά» υψηλόβαθμων στελεχών αυτές οι πληροφορίες, τα συγκεκριμένα μέλη (και του γραμματέα συμπεριλαμβανομένου), έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση των κομματικών οργάνων.
- Δεν ξέρω αν έγιναν ή αν θα γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις, εν όψει μάλιστα και των αλλαγών που επίκεινται στα κομματικά όργανα.
- Εκείνο πάντως που ξέρω και είναι σε όλους γνωστό, είναι ότι μερικά από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, έχουν χάσει την «έξωθεν καλή μαρτυρία» και κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν τα οφίτσια τους (τα οποία νομίζουν ότι κληρονόμησαν από τους συγγενείς τους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!