Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Με τον αρχικό σχεδιασμό και χωρίς τον Γιώργο Κολοβάτσιο το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Πρέβεζα


kolovatsios

Ενώ τα πολιτικά κόμματα εντείνουν τις προσπάθειες τους για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, στο Νομό Πρέβεζας παραμένει επίκαιρος ο αρχικός συνδυασμός για τις υποψηφιότητες, έτσι όπως αρχικά τις παρουσίασε το Prevezaposto.gr με τους Τσουμάνη, Γιαννάκη, Κατσικομπόρδου και Χρήστου.
Στελέχη των κεντρικών που έχουν την ευθύνη για την Ήπειρο, θεωρούν ότι έτσι όπως θα εμφανιστεί το ψηφοδέλτιο είναι αδύναμο και θα προτιμούσαν να υπάρχει ένα ακόμη ισχυρό πρόσωπο για να ενισχυθεί. Τουλάχιστον στην περιοχή Φιλιππιάδας.
Οριστικά έχει απομακρυνθεί το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Κολοβάτσιου, καθώς ήταν αδύνατο (παρά την προτροπή πολλών φίλων του να κατέβει) να προετοιμάσει και να ανταποκριθεί σε μια αξιοπρεπή προεκλογική παρουσία στο λίγο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές από τη μία πλευρά και από την άλλη υπήρχαν οι ανειλημμένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, που δεν έπρεπε να αγνοηθούν.
Ενδιαφέρον βέβαια για υποψηφιότητα βουλευτή έχει εκφράσει και ο πρώην δήμαρχος Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης.
Το γεγονός όμως ότι προέρχεται από ήττα στις δημοτικές εκλογές και η ηλικία του ήταν οι λόγοι που αποτρέπουν την υποψηφιότητα του και έτσι ο αρχικός σχεδιασμός για υποψηφιότητα του νεαρού Κώστα Χρήστου που προέρχεται από την ΟΝΝΕΔ , παραμένει σε ισχύ.
Είναι αλήθεια βέβαια ότι το ψηφοδέλτιο αυτό έχει μια αδυναμία συνολικής εικόνας, αλλά ελπίζουν ότι η δυναμική που αναπτύσσεται στο πρόσωπο του υποψηφίου βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη, θα καλύψει αυτό το κενό.

Prevezaposto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!