Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

Το ΚΙΝΗΜΑ, εγγύηση για προοδευτικές συνεργασίες

 Για όσους αποφάσισαν να με τιμήσουν με την ψήφο τους, αλλά  και σε αυτούς που δεν θα το κάνουν, τους ευχαριστώ το ίδιο  και τους διαβεβαιώνω ότι πάλι από την Δευτέρα θα ήμαστε μαζί!
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για το ωραίο ταξίδι που κάναμε μαζί σε όλο τον Νομό και την ευκαιρία που είχα να δω από κοντά αυτό που δύσκολα βλέπει κανείς από τον καναπέ του σπιτιού του!
Αξίζετε εσείς και τα παιδιά σας  καλύτερο μέλλον  χωρίς αβεβαιότητες και κινδύνους!
Αύριο καλείστε να επιλέξετε  ποια κυβέρνηση θα αναλάβει να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα οριστικά έξω από το Πρόγραμμα Προσαρμογής. 
Η κυβέρνηση του Α. Σαμαρά απέτυχε να διασφαλίσει αυτό που πέτυχαν οι κυβερνήσεις της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας.
Η ΝΔ ως κυβέρνηση εγκατέλειψε τα Ζάππεια της αντιμνημονιακής της φάσης και ακολούθησε το σκληρό πυρήνα του προγράμματος που ήταν η λιτότητα.
Άφησε πίσω την προσπάθεια για πραγματικές μεταρρυθμίσεις. Σε πολλές περιπτώσεις αναίρεσε προοδευτικές μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες. οδηγώντας τη χώρα ξανά πίσω στις παθογένειες της πελατειακής Ελλάδας.
Αυτές οι επιλογές είχαν ως αποτέλεσμα σήμερα η χώρα να βρίσκεται αντιμέτωπη ξανά  με την ανασφάλεια, με τον κίνδυνο της στασιμότητας και περαιτέρω έντασης των ήδη μεγάλων κοινωνικών ανισοτήτων. 
Οποιαδήποτε παράταση της αβεβαιότητας μετά τις εκλογές θα περιορίσει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές ανάκαμψης.
Είναι αναγκαία η συγκρότηση μιας κυβέρνησης στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας σε προοδευτικό πλαίσιο προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους εταίρους για το χρέος.
Κανένα κόμμα, ακόμα και αυτοδύναμο δεν μπορεί μόνο του, στις σημερινές συνθήκες.
Το ΚΙΝΗΜΑ μας, το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, αποτελεί την εγγύηση για όσους επιθυμούν προοδευτικές συνεργασίες, χωρίς περιπέτειες.
Κώστας Σταύρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!