Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Στέργιος Γιαννάκης

Άνετο προβάδισμα του Στέργιου Γιαννάκη που δίνει τον αγώνα της Ν.Δ. και όχι μόνο του ψηφοδελτίου

Στόχος του η πρωτιά της Ν.Δ. στο Νομό μας.
giannakis
Σε έντονο προεκλογικό αγώνα έχει αποδυθεί ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης και περιοδεύει συνεχώς σε χωριά και κωμοπόλεις του Νομού μας για να κάνει διάλογο, αλλά και να έχει άμεση επαφή με τους ψηφοφόρους.
Παρά το γεγονός ότι όλες οι μετρήσεις και τα δεδομένα δείχνουν την άνετη επικράτησή του και την εκλογή του στη θέση του βουλευτή, ο ίδιος δεν εφησυχάζει. Κι αυτό γιατί στόχος του είναι η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας καθώς από τέτοιες  «λεπτομέρειες» μπορεί να κριθεί το κεντρικό εκλογικό αποτέλεσμα, αν τα ποσοστά Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακά.
Τον ίδιο αγώνα της Ν.Δ. με στόχο την πρωτιά στηρίζει και ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Τσουμάνης με κάθε τρόπο, όπως δήλωσε στην εκπομπή του Δημήτρη Λούπα στο Ράδιο-Πρέβεζα ο ίδιος, προσθέτοντας μάλιστα πως δεν θα εμπλακεί καθόλου υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου αλλά όταν ρωτήθηκε για την αποχώρησή του έδωσε ένα μήνυμα με την φράση «αρκετά αναμείχθηκαν εγώ με την πολιτική, τώρα τόπο στους νέους» .
Ο Στέργιος Γιαννάκης από την πλευρά του που τον συνδέουν κοινοί αγώνες με τον Τάκη Τσουμάνη και για τη Ν.Δ. αλλά και για τοπικά θέματα, έχει αυξημένη ευθύνη για να δώσει τη μάχη του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. και όχι μόνο του σταυρού προτίμησης, καθώς έχει την εμπειρία της προηγούμενης υποψηφιότητάς του αλλά και των επαφών που διατήρησε και αύξησε με τους κατοίκους του Νομού μας αφού όλο αυτό το χρονικό διάστημα έμεινε πολιτικά ενεργός.
Βέβαια δεν λείπουν και τα παρατράγουδα αφού κάποιοι ενοχλούνται από την έντονη αυτή κινητικότητα του Στέργιου Γιαννάκη και μάλιστα ψευδολογώντας διέδωσαν σε κάποια χωριά ότι μετά τον Τάκη Τσουμάνη… παραιτήθηκε από υποψήφιος και ο Στέργιος Γιαννάκης.
Προφανώς θα ακούσουμε αρκετά μέχρι τις εκλογές. Μπορεί ακόμη να ακούσουμε ανέκδοτα  και με τον… Τοτό.
Απλά κάποιοι είναι αποφασισμένοι όπως φαίνεται να χάσουν εντελώς την σοβαρότητά τους.
PREVEZAPOSTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!