Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ενώ το «Κίνημα» στο Ν.Πρέβεζας αποκτά μεγάλη δυναμική, το Βενιζελικό ΠΑΣΟΚ αδυνατεί να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο


Με ραγδαίους ρυθμούς το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών αποκτά μεγάλη δυναμική στο Νομό Πρέβεζας καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των οργανωμένων μελών αλλά και η εκλεγμένη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ  όπως και οι ψηφοφόροι της κεντροαριστεράς τάσσονται στο νέο κόμμα.
Ήδη στην συγκέντρωση που έγινε στην Αθήνα παραβρέθηκαν αρκετά στελέχη από την Πρέβεζα, ενώ ήταν εκεί τόσο ο πρώην βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κατηνιώτης όπως και ο πρώην πολιτευτής και αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Κώστας Κωνής.

Άμεσα θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα συγκέντρωση αυτοοργάνωσης και θα συγκροτηθεί αξιόλογο ψηφοδέλτιο την ίδια στιγμή που το Βενιζελικό ΠΑΣΟΚ αδυνατεί να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο, αφού η μόνη υποψήφια που θέλει να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία είναι η Στέλλα Βαρτελάτου, αποδυναμωμένη όμως και απομονωμένη ακόμη και από τον δημοτικό συνδυασμό στον οποίο συμμετέχει σαν δημοτική σύμβουλος, λόγω της διαφοροποίησης της στις εκλογές του ΦΟΣΔΑ όπου ψήφισε για πρόεδρο τον νεοδημοκράτη υποψήφιο Αντώνη Νάστα.

Προς το παρόν κανένας  άλλος αξιόλογος υποψήφιος δεν έχει ακουστεί στον χώρο αυτό, στον οποίο δεν θα είναι σίγουρα υποψήφιος ο Γενικός Γραμματέας Υδάτων και Περιβάλλοντος  Κώστας Τριάντης,  ο οποίος θα ήταν μια αξιόλογη υποψηφιότητα, αλλά δεν το επιθυμεί και δεν έχει παραιτηθεί καν από τη θέση του.

Η εσωκομματική κρίση  που προέκυψε στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση του Δημήτρη Τσουμάνη και η διαφαινόμενη κάθοδος ενός αδύναμου ψηφοδελτίου, δίνει τη δυνατότητα συσπείρωσης των κεντροαριστερών ψηφοφόρων του Νομού Πρέβεζας στο ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος του Γ.Παπανδρέου για αλλαγή δεδομένων.
Αν το  «Κίνημα»  συγκροτήσει ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο στο Νομό Πρέβεζας, δεν αποκλείεται κάτω από αυτή τη συγκυρία να «χτυπήσει» και τη μία βουλευτική έδρα καθώς την άλλη την παίρνει σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Prevezaposto 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!