Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΡΙΝΑΣ:

 Να παγώσει κάθε διαδικασία το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας μέχρι να ξεκαθαρίσουν το θέμα οι νέοι βουλευτές μας και οι νέοι αρμόδιοι Υπουργοί

marina1
Ένα μεγάλο σκάνδαλο κρύβεται πίσω από τις υπογραφές που μπήκαν για την παραχώρηση έκτασης χωρίς δημοπρασία μεταξύ ιδιωτών και του ΕΟΤ με την προηγούμενη κυβέρνηση, ερήμην του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, το οποίο διαμαρτυρήθηκε και παρά το γεγονός ότι για αυτή την υπόθεση ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ιωάννης Γιαμάς έχει παραπεμφθεί για παράβαση καθήκοντος.
Έτσι θα πρέπει άμεσα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο να παγώσει κάθε σχετική διαδικασία που αφορά το θέμα της Μαρίνας μέχρις ότου οι δύο βουλευτές μας Κώστας Μπάρκας του ΣΥΡΙΖΑ και Στέργιος Γιαννάκης της Ν.Δ. να ελέγξουν και να ξεκαθαρίσουν το θέμα με την συνεργασία της νέας ηγεσίας του ΕΟΤ και του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Το Δ.Λ.Τ. οφείλει να αντιληφθεί ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και θα αλλάξουν και σε κυβερνητικό επίπεδο.
Είναι βέβαιο ότι τώρα θα ανακαλύψουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, ιδιαίτερα ο κ.Μπάρκας, ο οποίος για το θέμα αυτό είχε κάνει και σχετική ερώτηση στη Βουλή.
Έχει ενδιαφέρον και για τον έτερο βουλευτή, καθώς θα αποκαλυφθεί εμπλοκή υπέρ των ιδιωτών τοπικού παράγοντα της Ν.Δ.
Σε αναμονή εξελίξεων λοιπόν ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις επόμενες μέρες θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για αυτή την υπόθεση ο πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ιωάννης Γιαμάς.
prevezaposto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!