Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

                 Κατερίνα Ντάση 

Οι εθνικές εκλογές της 25ης του Γενάρη ανέδειξαν μεγάλο νικητή τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με μία αδιαμφισβήτητη νίκη.

Εύχομαι στη νέα κυβέρνηση όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες καλή διακυβέρνηση και επιτυχημένο έργο για το συμφέρον όλων των Ελλήνων.

Εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες για την Ελλάδα, για μία Ελλάδα των ονείρων, της ελπίδας  και της δημιουργίας.

Τα αποτελέσματα της κάλπης εξέφρασαν το ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ μήνυμα, το μήνυμα της ανάγκης για την αλλαγή πολιτικής πλεύσης  στην Ελλάδα.

Η δημοκρατία έλαμψε μέσω της κάλπης και της δύναμης της ψήφου των Ελλήνων πολιτών και φυσικά η ώρα της αλήθειας ξεκινά για τον ΣΥΡΙΖΑ, που τον καθιστά υπεύθυνο απέναντι στον ελληνικό λαό, υλοποιώντας τις προεκλογικές υποσχέσεις ανταποκρινόμενος στις προσδοκίες του ελληνικού λαού.

Κανένα κόμμα, κανένας αρχηγός δεν πρέπει να δει την προσωπική του επιτυχία ή αποτυχία αυτή τη δύσκολη ώρα για την πατρίδα μας. 

Είναι η ώρα της Ελλάδας και δεν χρειάζεται κανένας να λιθοβολήσει τις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης.

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με τους τέσσερις υποψήφιους στο Νομό Πρέβεζας έδωσε έναν  καθαρό,  έντιμο συλλογικό αγώνα, χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, χωρίς δημοσιότητα, όμως με τόνους λάσπης και διαστρέβλωσης της αλήθειας για τον Πρόεδρό μας, Γιώργο Παπανδρέου.

 Στο μικρό χρονικό διάστημα που είχε η προεκλογική περίοδος προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε  την σπουδαιότητα και τη μέγιστη σημασία της παρουσίας του Κινήματος στην πολιτική ζωή της χώρας.  

Κι εγώ  ως στρατιώτης του Κινήματος με αγωνιστικότητα και με γνώμονα τον καθαρό αγώνα , διεκδίκησα  την ψήφο των συμπολιτών μου  για το ΚΙΝΗΜΑ και ΜΟΝΟ με σεβασμό και αξιοπρέπεια μέχρι και την  τελευταία  στιγμή που έκλεισε η κάλπη, χωρίς να είναι αυτοσκοπόςνα διεκδικήσω την προσωπική σας ψήφο με οποιοδήποτε τίμημα και παλαιοκομματική πρακτική.

Αγωνίστηκα  μέσα σε πολύ δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές  και πολιτικές συνθήκες για την Ελλάδα.

Αγωνίστηκα για να συνεισφέρω κι εγώ στη νέα Αρχή του Δημοκρατικού Σοσιαλιστικού Κινήματος, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μπήκε στις καρδιές χιλιάδων συμπολιτών μας.

Η Δημοκρατία ως πολίτευμα, ως σκέψη, ως αγώνας, ως τρόπος ζωής πάντα με ενέπνεε και πάντα όσο μπορώ και έχω την δύναμη θα την υπηρετώ με σεβασμό προς τους συμπολίτες μου.

Πολιτική  κάνεις όχι μόνο για να κερδίζεις, αλλά για να υπηρετείς  ιδέες, αξίες, φίλους και ανθρώπους που έχουν κι εκείνοι τις ίδιες ιδέες και αξίες. 

Θα με δείτε  να είμαι δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου και να στηρίζω αξίες και ιδανικά χωρίς να υπάρχει καμία ιδιοτέλεια. 

Ευχαριστώ τους αγνούς δημοκράτες ψηφοφόρους του Νομού Πρέβεζας.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου.

Σας ευχαριστώ που κάναμε τη νέα αρχή και πάντα θα υπηρετώ τα δίκαια αιτήματά σας.

ΟΛΟΘΕΡΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 

                                                        ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!