Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Οι άνθρωποι του Γιώργου Παπανδρέου στην Ήπειρο

Βροχή πάνε τις τελευταίες ώρες οι παραιτήσεις από τις Νομαρχιακές Επιτροπές και τα υπόλοιπα όργανα του ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο καθώς στελέχη αποχωρούν προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου.

KINHMA PAP LOGOΣτην Πρέβεζα παραιτήθηκαν η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μαρίνα Ντούσκα και ο αναπληρωτής Γραμματέας Κώστας Σταύρος οι οποίοι με τις παραιτήσεις τους κάνουν γνωστή την απόφασή τους να προσχωρήσουν στο Κίνημα Παπανδρέου.
Στη Θεσπρωτία παρελθόν αποτελούν για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ οι Θανάσης Φερεντίνος αναπληρωτής γραμματέας, Σουζάνα Καπνίση υπεύθυνη οργανωτικού και Λεωνίδας Πανταζής μέλος της τοπικής οργάνωσης.
Με κοινή τους δήλωση αναφέρουν ότι έχουν υποβάλλει την παραίτησή του και ακολουθούν το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Σημειώνουν ότι η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν συγκινεί και δεν συνεγείρει ενώ υποστηρίζουν ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα για να διαφυλάξει την ενότητα.
Στην Άρτα, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε προφορικά την παραίτηση πέντε μελών της οργάνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε οι παραιτήσεις να κατατεθούν γραπτώς και να αναφέρονται οι λόγοι.
Αργά το μεσημέρι, με κοινή τους δήλωση, γνωστοποίησαν τις παραιτήσεις τους οκτώ μέλη της Νομαρχιακής και της Νομαρχιακής Νεολαίας. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνα Κοκοβέ, Σωτήρη Κουτσιαύτη, ΈληΚουφού, Σεβαστή Φέκα, Θωμά Ρίζο, Γεωργία Κουφού και Βασίλη Τζουβάρα.
Μάλιστα καταλογίζουν βαρύτατες ευθύνες στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για τις επιλογές που έκανε τα προηγούμενα χρόνια.
Στα Γιάννινα, μία πλειάδα στελεχών που μετρούν πολλά χρόνια παρουσίας στο ΠΑΣΟΚ, φέρονται να στηρίζουν το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου.
Στην πρώτη γραμμή ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Κόνιτσας Μάκης Χατζηεφραιμίδης, ο οποίος αναμένεται να είναι και υποψήφιος βουλευτής.
Επίσης με τον Γιώργο Παπανδρέου συμπαρατάσσονται ο Φίλιππος Τσουμάνης και ο Δημήτρης Νάστος, πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ ο πρώτος, αντιδήμαρχος Ιωαννίνων ο δεύτερος, ο πρώην Δήμαρχος Δωδώνης Κώστας Κατσανάκης, ο Βασίλης Γαρδίκος κι άλλα στελέχη.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων δεν έχει αντιδράσει ακόμη ενώ αποφεύγει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!