Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Παραίτηση του Δ.Τσουμάνη φέρνει υποψηφιότητα του ιατρού Β.Κατσαμώρη στη Ν.Δ. Πρέβεζας

Πρωτοχρονιάτικο δώρο του Τάκη Τσουμάνη προς τον Στέργιο Γιαννάκη.

neadimokratia
Η πληροφορία ότι ο βουλευτής Δημήτρης Τσουμάνης σκέφτεται να μην είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές, διακινούνταν από το βράδυ της Παρασκευής(2-1-15) από τον ίδιο, με το επιχείρημα ότι δεν αντέχει τον πόλεμο λάσπης που δέχεται από εσωκομματικούς του αντιπάλους.
Έτσι σήμερα το πρωί σε στενό του κύκλο ανακοίνωσε την πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος.
Στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο του και δεν απαντά σε κανέναν, ούτε καν στις κλήσεις που έγιναν από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας, όπου έφτασε η πληροφορία αυτή.
Έτσι πήρε αυτή την απόφαση εν θερμώ, αφήνοντας σύξυλους τους φίλους και οπαδούς του, που κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν μάταια να τον μεταπείσουν.
Φυσικά τίποτα δεν ισχύει αν δεν εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση παραίτησης από τον ίδιο, κάτι που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει συμβεί.
Για να δέσει το ψηφοδέλτιο και να ισχυροποιηθεί θα αποσύρουν από την περιοχή του Δήμου Ζηρού τον νεαρό Κώστα Χρήστου και θα βάλουν υποψήφιο τον πρώην δήμαρχο Ζηρού Δημήτρη Γιολδάση, για να «μπετονάρουν» τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. που θα μπορούσαν να διαρρεύσουν προς άλλα κόμματα μετά την απουσία του Δημήτρη Τσουμάνη.
Παρ΄όλα αυτά και μέχρι να γίνει η ανακοίνωση από τον ίδιο τον Δημήτρη Τσουμάνη τα πάντα είναι ρευστά και θα κριθούν οι εξελίξεις μέσα στο επόμενο διήμερο.
Φυσικά για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα.


Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο τοπικός βουλευτής αντιμετώπισε ένα δύσκολο κλίμα στα χωριά που επισκέφθηκε, όπως θα γίνονταν σε οποιονδήποτε κυβερνητικό βουλευτή που ψήφισε αντιλαϊκά μέτρα, ενώ είχε υπόψιν του και κάποια γκάλοπ που είχε διενεργήσει το κόμμα της Ν.Δ. που δεν του έδιναν προβάδισμα στις επερχόμενες εκλογές.
Αν δεν πρόκειται για ένα μέτρο άσκησης πίεσης προς τους ψηφοφόρους, τότε οι εξελίξεις για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. θα είναι άμεσες και καταλυτικές.
Στην περίπτωση που δεν τον μεταπείσουν από τα κεντρικά να είναι υποψήφιος, υπάρχει από τη Ν.Δ. σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Prevezaposto σχέδιο Β” για την κατάρτιση ισχυρού ψηφοδελτίου με την επιστράτευση του γιατρού και πρώην περιφερειακού συμβούλου Βασίλη Κατσαμώρη, ο οποίος στις μετρήσεις των εσωκομματικών γκάλοπ είχε καλή απόδοση και καταλάμβανε τη δεύτερη θέση μετά τον Στέργιο Γιαννάκη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!