Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Επιστολή παραίτησης Κώστα Σταύρου



Συντρόφισσες και  σύντροφοι του Νομού Πρέβεζας
Η διαδρομή μου στον χώρο του ΠΑΣΟΚ εμπνεύστηκε από την διακήρυξη  της 3ης του Σεπτέμβρη  και αποτέλεσα  ένα από τα ιδρυτικά μέλη στο νομό Πρέβεζας εμπνεόμενος από τις δημοκρατικές αρχές της  εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Το ΠΑΣΟΚ εκείνο έχασε την επαφή του από τη λαϊκή βάση και εδώ και καιρό ως αναπληρωτής Γραμματέας της ΝΕ Πρέβεζας διαφοροποιήθηκα και συγκρούστηκα με τη λογική της στρατηγικής  της κυβερνητικής σχέσης με τη ΝΔ.
Από την πρώτη στιγμή διαφοροποιήθηκα με το  προγραμματιζόμενο συνέδριο Δημοκρατικής Παράταξης που έδειχνε ότι το σημερινό  ΠΑΣΟΚ είχε χάσει το σαφές ιδεολογικό και πολιτικό του στίγμα.  Είναι προφανές ότι με ένα τέτοιο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εκφραστούν οι σοσιαλιστικές αρχές που μου εμφύσησε ο πολιτικός μας χώρος και  πίστεψα  από τα νεανικά μου χρόνια.
Γίνεται προφανές ότι δεν μπορώ να υπηρετώ ένα κόμμα που συνταυτίστηκε με ΝΔ και απομακρύνθηκε από τη λαϊκή βάση που το γέννησε και είχε κινηματικό χαρακτήρα.
Απόρροια όλων των παραπάνω αποτελεί η απόφασή μου να παραιτηθώ από το ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη για να πάρω θέση στον δρόμο που χαράσσει  ο Γιώργος Παπανδρέου σήμερα 3 του Γενάρη. 
Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ψηφοφόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εμπιστεύτηκαν στην μεγάλη αυτή διαδρομή όσες φορές τους ζητήθηκε να με στηρίξουν, όπως να ευχαριστήσω και τα υπόλοιπα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας.
Με εκτίμηση 
Αναπληρωτής Γραμματέας ΝΕ  ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας
Σταύρος Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!