Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΟΡΓΟΝΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ  ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Οι υποψήφιοι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου: Σταύρος Κώστας, Κατερίνα Ντάση, Μαρίναι Ντούσκα και Παύλος Φραγκούλης σήμερα βρέθηκαν στην πρωτεύουσα του Δήμου, το Καναλάκι. Επισκέφθηκαν τις δημόσιες Υπηρεσίες και το Δημαρχείο, συναντήθηκαν και συζήτησαν με τον κόσμο της περιοχής για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα και τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες, απόρροια των σκληρών οικονομικών μέτρων. Εν συνεχεία περιόδευσαν στα πεδινά χωριά του Φαναρίου: Αμμουδιά-Θέμελο- Σταυροχώρι- Κορώνη- Κορωνόπουλο- Καστρί- Αχερουσία-Βουβοπόταμο και τέλος τα χωριά του ορεινού όγκου Βαλανιδούσα-Δεσποτικά.
Το Κίνημα όλο και μεγαλώνει, καθώς περνούν οι μέρες και οι πολίτες του Φαναρίου ΠΑΝΕ με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Θερμή η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου.
«ΠΑΜΕ μαζί με το Κίνημα», είναι το σύνθημά τους και θέλουν να δουν την επόμενη μέρα που θα φέρουν στη Βουλή τις δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις της αξιοκρατίας και της σοβαρής δουλειάς για την πατρίδα μας.
Από τέτοιες περιοδείες εξάγονται τα ασφαλέστερα συμπεράσματα που δεν μπορούν να εξαχθούν από δημοσκοπήσεις ότι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών προχωρά ακάθεκτο και θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας γενιάς καθαρών ανθρώπων που επέλεξαν την Πολιτική για να προσφέρουν στους πολίτες και στο κοινωνικό σύνολο
Το Κίνημα όλο και μεγαλώνει, καθώς περνούν οι μέρες και οι πολίτες του Φαναρίου ΠΑΝΕ με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.Θερμή η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου. «ΠΑΜΕ μαζί με το Κίνημα», είναι το σύνθημά τους και θέλουν να δουν την επόμενη μέρα που θα φέρουν στη Βουλή τις δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις της αξιοκρατίας και της σοβαρής δουλειάς για την πατρίδα μας.
Από τέτοιες περιοδείες εξάγονται τα ασφαλέστερα συμπεράσματα που δεν μπορούν να εξαχθούν από δημοσκοπήσεις ότι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών προχωρά ακάθεκτο και θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας γενιάς καθαρών ανθρώπων που επέλεξαν την Πολιτική για να προσφέρουν στους πολίτες και στο κοινωνικό σύνολοΣυνέχεια στο ταξίδι των υποψηφίων του Κινήματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ του Ν ΠΡΕΒΕΖΑΣ στα χωριά Τυρια Κρανιά Νικολίτσι και συνάντηση με ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπουςΜαζί μας ήταν ο Δημήτρης Κόκαλης- Γραμματέας Νομαρχιακής Δ. Ζηρού και ο Κώστας Αποστόλου- Πρώην Μέλος Νομαρχιακής ΠαΣοΚ Πρέβεζας, δύο δυναμικοί ιδεολόγοι σοσιαλιστές. Παρόντες πάντα στους συλλογικούς αγώνες του Νομού μα, εκφράζοντας και υποστηρίζοντας τα δημοκρατικά ιδεώδη του σοσιαλιστικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!