Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Σαρώνει το νέο κόμμα του ΓΑΠ στην Πρέβεζα

Κυρίαρχη τάση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας αυτοί που στηρίζουν το «Κίνημα Αλλαγής» του Γιώργου Παπανδρέου

papandreou

Ανατροπές στον σχεδιασμό των υπαρχόντων πολιτικών κομμάτων μπορεί να δημιουργήσει η αναγγελία ίδρυσης κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου με το όνομα «Κίνημα Αλλαγής» όπως κατατέθηκε σήμερα η σχετική αίτηση στον Άρειο Πάγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το νέο κόμμα που παίρνει σάρκα και οστά και ξεκινά από αύριο να δραστηριοποιείται, συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Σοσιαλιστών πολιτών και στο Νομό Πρέβεζας που επιθυμούν ο χώρος να ανακτήσει την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία του.

Ήδη δεκάδες είναι τα μέλη και τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δηλώνουν την υποστήριξη τους στο νέο κόμμα, την ίδια στιγμή που το ΠΑΣΟΚ του Ε. Βενιζέλου ψάχνει και δεν βρίσκει υποψηφίους βουλευτές ή βρίσκει κάποιους που κατείχαν θέσεις και ταΐζονταν από τον κρατικό κορβανά επί συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ή έφτασε ακόμη στο κατάντημα να συζητά για ευτελισμένες υποψηφιότητες υποδίκων και περιθωριακών στοιχείων και αυτό να γίνεται χωρίς την συμμετοχή της νόμιμης οργάνωσης του κόμματος.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει συγκέντρωση των υποστηρικτών του νέου κόμματος στην Πρέβεζα, το οποίο όπως φαίνεται θα δημιουργήσει πρόβλημα τόσο στο ποτάμι, όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ όπως φυσικά και στο εναπομείναν ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Prevezaposto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!