Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ο ΕΖΕΛ

 Βρίσκεται στο χωριό του (Πέτρα Πρέβεζας) με σοβαρά προβλήματα υγείας που προέκυψαν από χτύπημα στο κεφάλι

ezel2
Μια γραφική φιγούρα που είχε εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στην Πρέβεζα και αυτοαποκαλούνταν ΕΖΕΛ (είχε δανειστεί το όνομα πρωταγωνιστή από Τούρκικο σήριαλ) ξαφνικά χάθηκε και μετά από πάρα πολύ καιρό ανακαλύψαμε τα ίχνη του, ενώ όλες οι πληροφορίες έλεγαν ότι έχει φύγει από την ζωή.
Ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορούσε στο κέντρο της Πρέβεζας ενίοτε ήρεμος και ενίοτε ενοχλητικός όταν ήταν υπό την επήρεια ποτού, που συνήθως ήταν. Δεν ήταν τυχαία περίπτωση αφού στην Αθήνα, όπως λένε όσοι τον γνώριζαν, είχε μια ενδιαφέρουσα και πολυτάραχη ζωή.
Είχε φανερά ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν χειροδικούσε και δεν ξεπερνούσε τα όρια.
Φρόντιζαν βέβαια γι΄αυτό και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που τον είχαν μόνιμο πελάτη, αφού καλούνταν από πολίτες και κυρίως καταστηματάρχες που ζητούσαν να τον απομακρύνουν από τα μαγαζιά τους.
Κάποια στιγμή χάθηκε από την Πρέβεζα και οι πληροφορίες έλεγαν ότι έπαθε βαρύ εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν.
Η πραγματικότητα είναι διαφορετική έτσι όπως προέκυψε μετά την νοσηλεία του στο νοσοκομείο Πατρών.
Ο ΕΖΕΛ βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε με βαριά εγκεφαλική κάκωση στο νοσοκομείο της Άρτας. Επειδή όμως το περιστατικό ήταν πολύ σοβαρό, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πατρών όπου έμεινε διασωληνωμένος στην εντατική για έναν μήνα.
Όταν βγήκε από το νοσοκομείο επέστρεψε στο χωριό του, στην Πέτρα Πρέβεζας όπου διαμένουν συγγενείς του, χωρίς να έχει αποκατασταθεί η υγεία του και συχνά μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Άρτας για να του προσφέρεται ιατρική βοήθεια.
Γεγονός είναι πάντως ότι ο ΕΖΕΛ ζει .
Όταν με το καλό ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας του, θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Πρέβεζα της οποίας είχε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι.
Όσοι προσπάθησαν να τον υποκαταστήσουν … ήταν απλώς … οδοντόκρεμες.
ezel1 (2)
prevezapasto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!