Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

9 Ιανουαρίου 2015



Ο κ. Δημήτρης Γιολδάσης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, στο Νομό Πρέβεζας, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ο κ. Γιολδάσης, ο οποίος επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα, έχει διαρκή παρουσία στα δημόσια πράγματα και έχει διατελέσει Δήμαρχος Φιλιππιάδας και Ζηρού.
Με δυναμικό παρόν επί σειρά ετών στα τοπικά δρώμενα, διεκδικεί στις επερχόμενες εκλογές τη ψήφο των συμπολιτών του, πιστεύοντας ότι με την εμπειρία του, το δυναμισμό του και τις γνώσεις του θα μπορέσει να τους εκπροσωπήσει αποτελεσματικά στο Κοινοβούλιο.

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την χώρα, δεσμεύεται να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα των πολιτών όλου του νομού, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν και να προωθήσει κάθε απόφαση που θα είναι για το καλό του τόπου και των κατοίκων του.



Σε ανοιχτή επιστολή του προς τους πολίτες του νομού Πρέβεζας ο κ. Γιολδάσης αναφέρει τα εξής:

«Φίλες και φίλοι, Συμπατριώτες μου,

Οι πολίτες, σε λίγες μέρες, ενώπιον της κάλπης καλούνται να αποφασίσουν για την επόμενη ημέρα, καλούνται να εκλέξουν την νέα κυβέρνηση η οποία θα πρέπει να δώσει απαντήσεις στα μεγάλα και δύσκολα προβλήματα που μας απασχολούν όλους.

Ο τόπος μας, ο Νομός Πρέβεζας, θα αναδείξει τους δικούς του ανθρώπους στο Κοινοβούλιο.

Σε αυτήν την κρίσιμη μάχη για το μέλλον της χώρας θα είμαι παρών μέσα από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, της μόνης δύναμης που μπορεί να εγγυηθεί την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Ως άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής μας. Χωρίς μεγάλα λόγια, σας διαβεβαιώ ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας και την ενίσχυση της θέσης του Νομού μας στον εθνικό χάρτη.

 Όλοι μαζί θα φέρουμε το Νομό Πρέβεζας στο προσκήνιο, στην πρώτη γραμμή της Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Ξεκινάμε λοιπόν. Μαζί… Με αποφασιστικότητα, δυναμικότητα, σχέδιο και όραμα για το αύριο του Νομού μας.

Εμπιστεύομαι την κρίση σας και σας καλώ να με εμπιστευτείτε και εσείς.

Δημήτρης Γιολδάσης
Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Νομού Πρέβεζας» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!