Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ν.Δ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Η σκυταλοδρομία του χρίσματος σε γιατρούς συνεχίζεται


xr.gousis

Όπως φαίνεται η Νέα Δημοκρατία θεωρεί πως το πρόβλημα που προέκυψε στο ψηφοδέλτιο της μετά την παραίτηση από την υποψηφιότητα του βουλευτή Δημήτρη Τσουμάνη, μπορεί να θεραπευτεί μόνο από γιατρούς. Έτσι μετά την απόρριψη της πρότασης που έγινε από τον Λευτέρη Ζαγορίτη στον Βασίλη Κατσαμώρη, προτάθηκε σε έναν ακόμη γιατρό να συμπληρώσει ως λύση ανάγκης το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Πρέβεζας.
Πρόκειται για τον γιατρό του ΕΟΠΠΥ Χρήστο Γούση, ο οποίος έχει εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με πολύ καλή εκλογική παρουσία.

Ο ίδιος δεν ανήκει στον στενό κομματικό πυρήνα της Ν.Δ. και σύμφωνα με πληροφορίες μας θα απαντήσει σήμερα το απόγευμα για το αν θα είναι υποψήφιος ή όχι.
Αν απαντήσει αρνητικά θα γίνει πρόταση σε επόμενο γιατρό που είναι ο επίσης περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Σπυρέλης και ο οποίος σίγουρα θα απαντήσει αρνητικά αν του γίνει πρόταση, όπως έχει πει ο ίδιος σε πολλούς φίλους του.

Δεν ξέρουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η σκυταλοδρομία των γιατρών στη Ν.Δ. αλλά όλη αυτή η ρευστότητα που παρατηρείται, με ευθύνη του Τάκη Τσουμάνη  ο οποίος δεν ενημέρωσε έγκαιρα το κόμμα του για την πρόθεση του να παραιτηθεί, δημιουργεί μια αστεία εικόνα για ένα κόμμα που φιλοδοξεί να πάρει την πρωτιά στο Νομό Πρέβεζας.

Πέραν τούτου είναι πράγματι αστείο να γίνονται προτάσεις σε σοβαρούς ανθρώπους, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία διαδικασία και να καλούνται να αποτελέσουν λύση ανάγκης της τελευταίας στιγμής.
Κάτι σαν αναπληρωματικοί του αναπληρωματικού δηλαδή που χωρίς να είναι καν στον πάγκο καλούνται να παίξουν μπάλα στο γήπεδο της πολιτικής για να… ξελασπώσουν την ομάδα τους.

Είναι βέβαιο δε ότι δύσκολα ένας σοβαρός υποψήφιος θα πιστέψει ότι μπορεί να βγει βουλευτής μέσα σε 15 ουσιαστικά μέρες, όταν ήδη η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Ν.Δ. έχει συσπειρωθεί γύρω από τον υποψήφιο βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη.
Φυσικά δεν είναι κακό κανείς να μπει στη μάχη και να τη χάσει, αλλά αυτό αφορά ανθρώπους που ξέρουν να χάνουν και έχουν την υπομονή να περιμένουν την δικαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας εδώ!